Hugoblak Avatar

Hugoblak

Laatste reviews

Hugoblak heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=johnwayne]Snatch heeft dan net nog mijn lichte voorkeur boven Lock, Stock and Two Smoking Barrels.[/quote] Voor mij net zo. Collateral staat er niet bij omdat het om een cameo ging denk ik. Het enige wat hij in die film deed was in een m......"
POLL: Films met Jason Statham
"...Ik vind de eerste juist erg lelijk. De andere twee zijn wel gaaf maar passen naar mijn idee niet bij wat de films (volgens de trailers) willen aangeven. Ze lijken teveel op een Hong Kong actie film en dat zijn deze films dus totaal niet.En anders doe......"
Fan-made posters 'Batman v Superman: Dawn Of Justice' en 'Suicide Squad'
"...Was het niet al lang bekend dat het niet zou gaan om geheime identiteiten? Het zou toch juist gaan om het functioneren van de helden? Dit was in ieder geval wel het uitgangspunt van de scene in Age of Ultron tussen Cap en Stark...."
Gerucht: 'Captain America: Civil War' draait niet om geheime identiteiten
"...Ondanks dat ik niet een groot Star Trek fan ben vond ik de vorige twee films erg vermakelijk. Ben benieuwd naar deze film. Simon Pegg's Scotty zat trouwens ook al in de vorige film(s) dus hoort bij de terugkerende cast :)..."
Titel derde 'Star Trek'-film bevestigd door Justin Lin
"...[quote=Ed Crane]Zie, ze hebben geen idee wat met Thor te doen, het is nu in een laboratorium onderzocht en wetenschappelijk bewezen :+ Anderen zaten er drie keer zo lang in, zelfs Hawkeye was belangrijker, dan weet je dat er iets mis is. Was echt......"
Hoeveel schermtijd hebben de helden in 'Avengers: Age of Ultron'?

laatste ratings

Hugoblak heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Hugoblak heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.