McGraig Avatar

McGraig

Laatste reviews

McGraig heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Financieel succes zegt weinig over de kwaliteit, blijkt maar weer. Tot mijn schrik zat ik bij Into The Spider-Verse naar de nagesynchroniseerde versie te kijken. Het origineel draait amper. Een geweldige film, zelfs met de belabberde nasynchronisatie......"
'Aquaman' noteert zwakste DCEU-opening; 'Bumblebee' flopt?
"...Neil Marshall heeft wat prima films afgeleverd dus ik had hoop op een goede, brute versie van Hellboy. Maar de trailer is verschrikkelijk. Het is een lach of ik schiet gedoe. Ze hadden beter Del Toro een zak met geld kunnen geven voor een R-Rated dee......"
Eerste foto 'Hellboy'-slechterik Blood Queen
"...Je kunt merken dat het overwegend relatief jonge stemmers zijn. Blofeld van Donald Pleasence is legendarisch. En wat te denken van Dr. No..."
De vijf beste James Bond slechteriken
"...Hij ziet er weliswaar jong uit maar tegen de tijd dat het zover zou komen is hij bijna 60. Een losstaande Old Man Logan film zou kunnen (zelf vond ik Logan erg tegenvallen en dan met name het einde). Een oudere Batman zou ook prima kunnen...."
Keanu Reeves wil Wolverine worden
"...Ik sta er van te kijken dat die regisseurs er mee aan de gang mogen. Hun films heb ik niet gezien maar ik begrijp dat vooral Patser een matige film is en al helemaal geen financieel succes..."
Opvallende namen voor 'Bad Boys 3'!

laatste ratings

McGraig heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

McGraig heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.