McGraig Avatar

McGraig

Laatste reviews

McGraig heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Jazeker; ik had op een betere film gehoopt want het boek heeft veel meer plot dan de film. Ik hoopte ook op meer Piranha 3d achtige gore. Niettemin nog prima vermaak..."
Hoe staat het ervoor met Jason Statham en 'The Meg 2'?
"...Het ziet er vet uit. Eindelijk iets origineels. Al ben ik bang dat hij op het einde gewoon een brave Superheld wordt in plaatst van een gestoorde maniak. Een volslagen deprimerend en allesvernietigend einde zou wel passen bij deze sfeer..."
Psychopatische Superman in trailer 'Brightburn'
"...De hyperactieve, maar meestal wel betrouwbare, Jeremy Jahns is niet erg enthousiast. Ach.... hij gaf Suicide Squad een positieve recensie dus hij slaat de plank ook af en toe flink mis. https://www.youtube.com/watch?v=xKsMIUtX6c8..."
Captain Marvel
"...Toch jammer dat de film van Affleck niet doorgaat. Hij heeft als regisseur goede films gemaakt. Alleen zijn laatste, waar ik de titel niet meer van weet, viel tegen. Maar wie weet komt Reeves met iets bijzonders. Ook een goede filmmaker. ..."
'The Batman' draait om jonge held
"...Mij ontgaat de populariteit van de man. Het ziet er altijd geweldig uit qua beelden maar met Dunkirk en Interstellar heeft hij zijn minste films gemaakt...."
Christopher Nolans nieuwste wordt 'romantische thriller'

laatste ratings

McGraig heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

McGraig heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.