ThysRomani Avatar

ThysRomani

Laatste reviews

ThysRomani heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Hahaha FilmTotaal. Ze begonnen ooit met: Wellicht met een korreltje zout. Daarna een lepel zout. Vervolgens een bak zout en inmiddels zijn we aangekomen bij een kilo zout. Cracks me up. Keep it going. Ik blijf bij jullie tot de vrachtwagens met zou......"
Geruchtenmolen: Alfred Molina terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3'
"...Het spiet mie donders, maar ik zou elke film waar ik in zit, 1000x kijken haha. Ik speel overigens helaas in 0 films. ..."
Waarom hoofdrolspeler Jason Momoa 'Dune' niet in de bioscoop gaat kijken
"...Ik denk dat als je script goed genoeg is, dit automatisch opvalt. Wat het ook moge zijn. Ik vind het een leuk idee. Al is het maar iets van je af schrijven, of je ergens in te verdiepen. Het is in ieder geval een poging waard. Kijken hoe ver je komt......."
Netflix is op zoek naar Nederlands schrijftalent
"...Thanks Draven en Gigan72. Het zegt mij ook heel vaag iets hoor. Ik snap dat ze ook niet zomaar met Bruce op de proppen komen. Wel interessant om te weten waar de haai naar vernoemd is. Advocaten en haaien...het klopt wel:)..."
Haai Bruce uit 'Jaws' mag eindelijk met pensioen
"...Zijn ze dan niet bang voor illegale downloads? Zodra het op een streamingdienst komt, kun je de film overal vandaan halen. Waarschijnlijk kennelijk toch een beperkt risico...."
Nee toch? Studio overweegt 'Godzilla vs. Kong' op streaming te gooien

laatste ratings

ThysRomani heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ThysRomani heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.