ERS Avatar

ERS

Laatste reviews

ERS heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Serieus? Bijna niks aan deze film overtuigde. Acteerwerk was slap, cliché en ongeïnspireerd. Het verhaal was enorm voorspelbaar, je voelt nooit echt sympathie voor de hoofdpersoon en het gaaaaaaat maaaaaaar doooooooor. De cameravoering en cinematogra......"
Catacombe
"...Ik vond dit helemaal geen goede remake... Natuurlijk kan je zeggen dat het geen remake is van de film, maar een hervertelling van het boek. Maar acteerprestaties, tempo, geloofwaardigheid en chemie tussen de acteurs ontbraken allemaal als je het mij......"
Papillon
"...Ben het hier niet mee eens. Heb hem laatst in de sneak gezien en vond hem vrij hilarisch. Natuurlijk is het een genrefilm en dus doorspekt van de nodige clichés en kartonnen figuren, maar dat lijkt toch ook duidelijk de bedoeling. De timing, de ka......"
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
"...Heb deze in de sneak gezien. Echt een rukfilm. Zeer slecht uitgewerkt, tenenkrommend slechte acteerprestaties en een belachelijke verhaalverloop... Zonde van mn tijd...."
The Boy Next Door
"...Gezien op de Horrornight in Pathé. Best een aardige sequel. Leuk is dat het direct aansluit op het eerste deel. Prima horrorfilm, maar verre van het niveau van het eerste deel...."
Bloederige nieuwe trailer '[Rec] 4: Apocalypse'

laatste ratings

ERS heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ERS heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.