Blacklion Avatar

Blacklion

Laatste reviews

Blacklion heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=JamesBond]Batman won in 'The Dark Knight Returns' dus in 'Batman V Superman' moet het ook kunnen :)[/quote] Simpel omdat de comic-kenner weet dat in de stripboeken ook Batman van Superman wint...."
POLL: Batman v. Superman
"...[quote=iza]:E (zijn broer Simon Rhee / Dae Han is ook memorabel) bv 1:48 Spoiler:[youtube=AYGvR8tWOBY][/quote] Met alle respect, leuk dat het is gebaseerd op het boek van Linda Lee.. maar de film klopt echt voor geen meter. Maakt de film niet mind......"
Bruce Lee biopic vindt regisseur
"...Ik hoop dat dit zich meer zal richten op de waargebeurde feiten en niet een verhaal eromheen verzinnen zoals bij Dragon: The Bruce Lee Story. Die film is namelijk feitelijk heel erg onjuist en voor de echte Bruce Lee fan een teleurstelling. Los van h......"
Bruce Lee biopic vindt regisseur
"...Ik hoop zo dat ze het niet verpesten... Gambit is in de strips en de tekenfilms vaak een van de meest charismatische karakters in de Marvel universum. Channing Tatum, is nou niet echt iemand die grote rollen echt draagt. Meer iemand die in block-b......"
Channing Tatum bevestigd als X-Men personage Gambit!
"...Het is overduidelijk dat de schrijver van dit artikel de originele film Kickboxer niet heeft gezien. Aangezien Van - Damme in het origineel samen met zijn broer afreist naar Thailand en om andere redenen wraak neemt. Huiswerk ;)...."
Hoofdrollen voor vechtjassen Dave Bautista en Georges St. Pierre in de 'Kickboxer' remake

laatste ratings

Blacklion heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Blacklion heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.