STYD Avatar

STYD

Laatste reviews

STYD heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Denk dat de film het niet zo goed gaat doen. Film is volgens mij al een jaar geleden geschoten en nog hebben wij bijna niets gezien. Ik vond deel 1 ook zwaar overrated. Jammer dat WB zo slecht met DC omgaat, ze hebben goud in handen. Maar uiteindel......"
'Wonder Woman 1984' onthult gevleugeld harnas
"...@Jeroen Pasman, echt he. Dacht ik ook gelijk aan toen ik de titel van het artikel zag. Is wel heel raar, dan ga je soms afvragen of FT gewoon andere artikelen klakkeloos overneemt en vertaald? Want het kan niet zijn dat die de ene dag geflopt is en......"
'Sonic' krijgt "ERG mooie toekomst" na recordscore!
"...Tron Legacy was wel tof. Soundtrack is ook vet. Maar de overige drie vielen wel tegen. Avatar heb ik nooit leuk gevonden, en de andere twee leuk voor op een zondagmiddag als er niets te doen is..."
4 gave scifi-films die gewoon op Disney+ staan!
"...Jammer, ze zijn toch echt voor safe gegaan. Is toch veel toffer om superhelden te laten doodgaan zodat er nieuwere kunnen opstaan. Is toch ook vaag dat alleen Black Widow en Iron man in een reeks van 20 films blijvend dood zijn. Had liever gezien d......"
Proxima Midnight verslaat Thor en Captain America met gemak in uitgelekte beelden 'Avengers: Infinity War'
"...Waarom moet het weer over racisme gaan? Ik word daar zo moe van, als een film als Parasite wint dan moet dat wel komen door racisme. Want de film kan blijkbaar nooit zo goed zijn. Lijkt mij een trieste leven om bij elke film racisme aan te kaarten......."
Oscars 2020: Dit zijn de grote winnaars en de opvallende verliezer!

laatste ratings

STYD heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

STYD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.