STYD Avatar

STYD

Laatste reviews

STYD heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik weer niet of het had gewerkt. Je ziet dat de scene nog totaal niet af is. En een dramatische/emotionele soundtrack eronder had hier nog wel een mooie scene van kunnen maken..."
Disney+ onthult verwijderde Tony Stark-doodscène uit 'Avengers: Endgame'! [UPDATE]
"...@ Rohieth: Joker was alles behalve overhyped. Heb bijna geen promotiemateriaal gezien. Dus waar je dat vandaan haalt is mij een raadsel? @C Supreme: zal wel een bezoeker zijn geweest met zo een pathe kaart. Die na elk film gaat om zijn abo eruit te......"
'Joker' zet 'Justice League'-films goed voor gek
"...Get out had een budget van 4,5 miljoen en bracht wereldwijd 256 miljoen op. Maar The Joker wat een film. Phoenix moet hier minimaal een Oscarnominatie voor krijgen vind ik...."
'Joker' zet 'Justice League'-films goed voor gek
"...Jammer dat hij niet tegen Deathstroke zal vechten. Lijkt mij echt een super gevecht. Catwoman gaat niets worden. Alleen The Riddler heeft potentie...."
Dit zijn de drie schurken van 'The Batman'!
"...Winter Soldier staat wel heel laag. Klopt voor geen meter. Maar zo een lijstje is wel perfect, als je wil dat er op een artikel veel geklikt moet worden, moet je zeker een lijst maken die voor geen meter klopt. Heel slim van ze haha..."
De 20 sterkste Avengers uit het Marvel Cinematic Universe!

laatste ratings

STYD heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

STYD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.