STYD Avatar

STYD

Laatste reviews

STYD heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Komt allemaal goed. Corona zorgt er gewoon voor dat alles wat langer duurt. Is niet anders...."
Komt de Marvel-film 'Blade' er nog wel?
"...De film was af in de zin van eerste versie VFX en dergelijke moesten nog toegevoegd worden. En wat je bij alle films hebt is dat ze altijd extra scènes nog opnemen. ZS had daar geen tijd voor omdat hij vroegtijdig de film moest verlaten. HBO max is......"
Nieuwe 'Justice League' verwijdert namen van aftiteling
"...Mortal Kombat is van 1995. Dus het is mij een raadsel waarom mensen het willen vergelijken met de techniek van nu. Onlangs nog gekeken, heerlijke film. Met een budget van 20 miljoen. Wat een verschil met Endgame. Die gewoon letterlijk 20x zo hoog w......"
3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan
"...Kan natuurlijk ook een soort van afleiding zijn. Deden ze bij the Avengers toch ook. Foto's en beelden eruit gooien om mensen op het verkeerde been te zetten. Reeves Batman zit volgens mij geen Superman in. Maar misschien ook wel, maar dan zal het w......"
Superman op setfoto 'The Batman'!
"...The man from Uncle. Jammer dat ie het niet zo goed in de bioscopen heeft gedaan. Echt een heerlijke film. Jammer altijd, dat er soms troep wordt gemaakt maar deze wel de centen binnen harkt. Maar een film als Uncle dan weer niet, terwijl het echt een......"
3 spannende actiefilms die je nu op Netflix vindt

laatste ratings

STYD heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

STYD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.