STYD Avatar

STYD

Laatste reviews

STYD heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Oooo wat raar. Ik dacht die zou vet blij zijn. Damn wat zijn dit voor titels???..."
Marvel-baas Kevin Feige was niet blij met gelekte 'Avengers: Endgame' beelden
"...HAHah, de reacties van een aantal vaste FT’ers, ze weten het allemaal weer beter. Ik zou zeggen ga naar Hollywood. Blijkbaar talent genoeg hierzo, verdoe je tijd niet met reacties plaatsen maar ga naar Hollywood. Make a difference ..."
Avengers: Endgame
"...3,5?? Hoe kom je daar op. Weet je wel hoe laag dat is. Nu weet ik het zeker, reviews van FT hoef ik niet meer serieus te nemen. Zou mij niets verbazen dat dit bewust is gedaan zodat iedereen er op zou gaan reageren. 3,5, de Russo’s hebben een meeste......"
Avengers: Endgame
"...Na het zien van een behind the camera’s blog Hahahahah. Gaan wij nu al films beoordelen aan de hand van een blog??? Really?? En toch wel apart dat men een mening vormt terwijl er maar 1 kant van het verhaal is vertelt. Beetje jammer ..."
Regisseur Carnahan verliet 'Bad Boys for Life' na meningsverschil met Will Smith
"...Sjonge jonge. Heb niets tegen homo’s of transgenders. Maar hou hier een keer mee op. Achterhaald zegt ie, dat had ie zijn mond moeten open doen toen hij Spider-Man speelde, had die moeten zeggen ik word alleen Spider-Man als ik verliefd mag worden op......"
'Adam & Eva is achterhaald. Het is tijd voor Adam & Steve!'

laatste ratings

STYD heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

STYD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.