SciFiFanaat Avatar

SciFiFanaat

Laatste reviews

SciFiFanaat heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Crisissen kunnen het beste in de mens naar boven halen maar ook het slechtste. Die gasten mogen van mij een fikse boete krijgen, financieel willen profiteren van een crisis is echt laag bij de grond. ..."
Coronacrisis: alle bioscopen tot 6 april dicht
"...Terecht. En inderdaad, dit gaat wel langer duren. Hoop wel dat de mensen zich de komende dagen kunnen beheersen bij de supermarkten want hamsteren is asociaal en egoistisch. Moet nu noodgedwongen een paar uur vrij nemen om zeker te zijn dat ik broo......"
Coronacrisis: alle bioscopen tot 6 april dicht
"...Geef fans en liefhebbers wat ze willen en ze betalen voor een kaartje. Geef social media wat ze willen en ga lekker falliet...."
Waarom 'Sonic' (toch) een enorme hit is
"...De "promotie" heeft deze film uiteindelijk de das omgedaan. Ewan McGregor met z`n constante gezwam over misogyny en de marketing...niet gemaakt voor blanken mannen! En wie krijgt de schuld voor de lage opbrengst? Juist... Hopelijk laat Black Widow in......"
Box office-start 'Harley Quinn: Birds of Prey' is slechtste sinds DC's 'Jonah Hex'
"...Wat Fury Road zo goed maakte waren de twee grote, waanzinnige achtervolging scenes met geweldig stuntwerk en het weinige gebruik van CGI, zo`n spijt Fury Road niet in de bios te hebben gezien. Hardy deed het prima maar werd toch een beetje omvergebl......"
'Mad Max 5' komt er eindelijk aan!!

laatste ratings

SciFiFanaat heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

SciFiFanaat heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.