emilia9 Avatar

emilia9

Laatste reviews

emilia9 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vind dit een erg goede film, omdat duidelijk wordt gemaakt hoe complex de situatie is. Dat iemand die zulke mooie films heeft uitgebracht aan de andere kant zo'n gigantische klootzak is. (iets wat meer kunstenaars hebben natuurlijk al weet ik niet......"
Untouchable
"...Een aantal recensies over deze film lijken op bovenstaande. Men vindt van alles mis met de film. Ik was bijna niet gegaan, maar vond de trailer toch zodanig intrigerend, dat ik wel ging. Gelukkig. Het is inderdaad geen Marvel of James Bond, maar het......"
Red Joan
"...Fijne recensie! Ik vond het een erg mooie film al werd het voor mij pas echt boeiend toen Tom Schilling er in kwam. Het stuk daarvoor boeide me niet steeds, ik merkte later dat ik bepaalde dingen zelfs was vergeten: dat de tante vergast was (ik bleef......"
Werk Ohne Autor
"...Prachtige film. Ja, alle recensenten hebben om de een of andere reden moeite met Peter Farrelly, maar juist hij maakt zo'n pijnlijk onderwerp als racisme zeer invoelbaar. Veel meer dan als je een totaal zwarte film hebt die erg goed is en die 6 sterr......"
Green Book
"...Geweldige film! Met een bende supergoeie acteurs, waarbij ik Daniel Kaluuya en Elizabeth Debicki het meest indrukwekkend vond. Geestig ook hoe McQueen de lengte van Debicki gebruikt. Sinds 'Doubt' ben ik zwaar fan van Viola Davis; ik heb speciaal van......"
Widows

laatste ratings

emilia9 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

emilia9 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.