emilia9 Avatar

emilia9

Laatste reviews

emilia9 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat een vreselijke film. Alle zoetheid maakte dat het glazuur van mijn tanden spatte.Die moeder, my god, wat een deurmat. De beelden zijn schitterend, de natuur, het huis waar de little women 'in armoe' leven (geef mij zo'n armoe), de kleren, wat ee......"
Little Women
"...Dit is het allerbeste wat ik tot nu toe over #metoo heb gezien. Want de film gaat niet over sex en ook niet over geld zoals de recensent schrijft. Hij gaat over macht. Tot nu toe heb ik in alle #metoo publicaties vooral slachtoffers gezien, zeker in......"
Bombshell
"...'wie na 75 jaar per definitie nog steeds geen humor kan zien... etc' Dit is de meest debiele en allerstomste opmerking die ik ooit van een filmrecensent heb gelezen. ..."
Jojo Rabbit
"...Als ik niet met iemand was geweest was ik na een half uur vertrokken. Ik vond het echt verschrikkelijk. Gelukkig was ik met iemand en bleef ik, want na een uur of zo werd het eindelijk interessant en spannend en bleek het inderdaad een erg slimme fil......"
Parasite
"...Ik ben er na een kwartier uitgelopen. Vond het echt niet te harden, vooral het personage van Emilia Clarke niet, maar eigenlijk niemand. Lees nou de recensie en vraag me af of ik het misschien nog een keer de kans moet geven - ik verheugde me op de......"
Last Christmas

laatste ratings

emilia9 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

emilia9 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.