kokosnoot Avatar

kokosnoot

Laatste reviews

kokosnoot heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Even aangenomen dat dat waar is (wat ik betwijfel) dan krijg je net zo een superheld als superman. Dat wordt saai. Te veel macht of kracht devalueert een verhaallijn. Meer is niet altijd beter. Dat was juist het leuke van de oude comics van Spiderman......"
Marvel-held Shang-Chi is sterker dan Iron Man, Hulk en Black Widow
"...@ Juvefan Je hebt helemaal gelijk maar toch is het te voorspellen dat men meer zal gaan downloaden. Omdat mensen praktisch zijn ingesteld en niet tig abonnementen gaan afsluiten. Het blijft natuurlijk stelen maar dat bv film rechten binnen de usa tot......"
Hoeveel streamingdiensten kan de wereld aan? Nu krijgen we Paramount+
"...Timothee Chalamet dan. hij heeft een excentrieker gezicht dan Tom holland. Laatste vind ik meer een jochie kid gezicht hebben...."
Tom Holland moet Willy Wonka spelen in spin-off 'Charlie and the Chocolate Factory'
"...Probleem met Shuri is een beetje dat zij dan een soort iron man in wakanda stijl zal worden. Zij was een humoristische, intelligente noot in de 1e Black Panther. Die stijl verander je niet zo even. The Avengers, zullen met haar straks met een 2/3 vro......"
Gerucht: Zo eert 'Black Panther II' straks Chadwick Boseman
"...Goed dat hij zich uitspreekt! Ik vrees dat de komende lockdown niet de laatste lockdown voor Ned zal zijn. Zelfde geldt voor andere landen. Dit wordt nog een heel, heel zwaar jaar voor bioscopen. Geen idee hoe ze dat gaan trekken. Zich op laten kopen......"
Noodkreet van o.a Christopher Nolan: "Cinema staat aan de rand van de afgrond"

laatste ratings

kokosnoot heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

kokosnoot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.