kokosnoot Avatar

kokosnoot

Laatste reviews

kokosnoot heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Artificialis Avatar xD Vrouwelijke Thor, vrouwelijke opvolger Hawkeye, Wanda geen vision meer, vrouwelijke Iron man, Vrouwelijke Black Panther, komt er nog die vrouwelijke Captain americana aan en miss Marvel en Captain Marvel, she hulk. Wie houdt j......"
Gerucht: Nieuwe Marvel-heldin Ironheart eerst te zien in 'Black Panther: Wakanda Forever'
"...Er is niks mis met wat meer balans in diversiteit, maar we zitten duidelijk in een overgangsfase. Zulke dingen moeten gaan zonder die overbelichting, zonder fixatie, en proportioneel. Daar zou de diversiteitszaak het meest mee gediend zijn, nuff sai......"
'Shang-Chi' maakt MCU diverser en dat is belangrijk volgens Kevin Feige
"...Denk wel dat ze het qua film carrière nu even moeilijk gaat krijgen!! Maar ja met haar geld zingt ze het wel even uit. ..."
Scarlett Johansson geschokt door reactie Disney op 'Black Widow'-aanklacht
"...Ik denk dat Marvel onder Disney's leiding zichzelf opnieuw aan het uitvinden is. Maar of dat nu zo een succes gaat worden vraag ik me echt af. Ik zet er wat vraagtekens bij in ieder geval...."
Superschurk Kang is degene die volledig verantwoordelijk is voor 'Avengers: Endgame'
"...Dat is wel sterk...dus Kang heeft alle momenten van tijd onder zijn controle op alle plekken van het universum? Immers er zijn heus wel meer intelligente wezens die ook tijdreizen uitgevonden hebben. Waarschijnlijk best wel veel. Maar Kang is zo unie......"
Superschurk Kang is degene die volledig verantwoordelijk is voor 'Avengers: Endgame'

laatste ratings

kokosnoot heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

kokosnoot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.