Rickb Avatar

Rickb

Laatste reviews

Rickb heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Avatar was echt een dun verhaal. Tron legacy kan niet tippen aan Tron. John Carter was wel aardig. Project T is iedereen wel weer vergeten. ..."
4 gave scifi-films die gewoon op Disney+ staan!
"...Als Disney en Ryan Johnson meer respect voor de star wars fans hadden gehad was het nooit zo gelopen. Maar Disney is nu alleen op geld uit en zo dacht Lucas zelf nooit. Verschil is dat passie het had gewonnen en was het geld toch wel binnen gerold. B......"
Oorlogsfilm '1917' verslaat 'Star Wars' (die nog steeds niet op het miljard staat)
"...Daarom lees ik nooit iets over films die ik echt wil zien. Omdat er zo'n duf figuur tussen zit. Ben blij dat ik hem gezien. Dukat toch veel plezier. ..."
Opbrengst 'Star Wars: The Rise of Skywalker' voorbij 'The Last Jedi'
"...Als fan hoeft het niet zo nodig meer. Vond de the Rise of Skywalker een waardige afsluiter. Maar Disney heeft met deel 8 veel kapot gemaakt en the Mandalorian is iets teveel western vooral de themesong, zit je te wachten op kataklop kataklop lol...."
'Star Wars'-film van 2022 vindt een regisseur
"...Ik heb vandaag the rise of skywalker gezien. JJ heeft voor een waardig eind gezorgt en zal nog zeker een keer terug gaan naar de bios voor deze film. The last jedi was echt een grote deceptie. ..."
J.J. Abrams helemaal klaar met 'Star Wars'

laatste ratings

Rickb heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Rickb heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.