Fan1984 Avatar

Fan1984

Laatste reviews

Fan1984 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Waarom niet, de terminator films zijn al verpest door de vele reboots enz. Dus een film om lekker zonder er al téveel bij na te denken, gaan kijken...."
Een film met Terminator én RoboCop?
"...Er moet echt een film komen van the Alfather Odin! En Bor ... Odin was echt super machtig, zo jammer dat er nog niets van gemaakt is. Thor personage is verandert in een zwake komediant figuur, terwijl dit mijn favoriet was. Deel 1 en 2 geweldig ! Da......"
Nieuwe Thor-film doet aan als 'Avengers 5'
"...Ja tuurlijk is the dark knight the best !!! Heat Ledger de beste joker ooit !!! Batman/Bruce Wayne is ook de beste ooit vertolkt in deze trilogie door Christian Bale. (Slechste: Ben Affleck) de gehele verhaallijn als het pak zelf gewoon geweldig! ........"
'The Dark Knight'-trilogie is nu niet meer te maken
"...Ik hoop nu toch wat meer van de thuiswereld te gaan zien, en misschien ook ruimte gevechten. Ze zijn namelijk technologisch erg ver, dus ik ben erg geïnteresseerd in hoe zo een gewelddadige ras toch zo ver heeft kunnen komen. ..."
Disney kondigt nieuwe 'Predator'-film aan
"...Prive en zakelijk gescheiden houden! Dit blijkt nogal moeilijk te zijn voor somige mensen. Maar die studios die er in meegaan, kunnen wat mij betreft de afgerond tegemoed gaan! Ik in iedergeval ben er klaar mee...."
Ook goed nieuws voor 'Fantastic Beasts 3' en Johnny Depp

laatste ratings

Fan1984 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Fan1984 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.