San187 Avatar

San187

Laatste reviews

San187 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Tot nu toe gaat het de goede kant op.spider-man:homecoming en far from home gaan met deze tijd mee.persoonlijk hoop ik wel dat er meer dan 3 films komen,zodat je spider-man kan zien opgroeien en volwassenen worden als in de comics. En dat de verhalen......"
Derde 'Spider-Man' opnieuw buiten Amerika
"...Ach,dat soort vragen kun je verwachten natuurlijk. Maar snap dat hij zoiets gehad zal hebben van:"stomme vraag,donder op joh" Journalisten hebben wel vaker vragen waar je het nut niet van inziet...."
Bizar: Joaquin Phoenix loopt weg uit interview na vraag of 'Joker' geweld uitlokt
"...Alle vertrouwen in.110 %fan van t1&t2...salvation vond ik ook niet slecht,maar t3 en genniks...geen terminator sfeer,verhaal pakte me niet.actie wel,sfeer niet. Heb daar met dark fate wel vertrouwen in, dus ga zeker kijken ..."
Gave nieuwe foto's 'Terminator: Dark Fate'!
"...Velen zien toch succes in een Spider-Man van Sony in de toekomst.. Maar ik,als doorgewinterd Marvel fan,ga ze niet kijken. En met mij,zullen velen fans Sony's "marvel" producties gaan boycotten, om Sony's macht te verminderen. Zelfs een nieuwe PlayS......"
Het gevecht om 'Spider-Man': waarom Sony denkt dat ze Kevin Feige en Marvel niet meer nodig hebben
"...Carnage en niet R-rated is geen Carnage... De mensen die "maximum Carnage " gelezen hebben, zullen weten wat ik bedoel..."
Tom Hardy schrijft script 'Venom 2': "We gaan een andere kant op"

laatste ratings

San187 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

San187 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.