San187 Avatar

San187

Laatste reviews

San187 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ach,dat soort vragen kun je verwachten natuurlijk. Maar snap dat hij zoiets gehad zal hebben van:"stomme vraag,donder op joh" Journalisten hebben wel vaker vragen waar je het nut niet van inziet...."
Bizar: Joaquin Phoenix loopt weg uit interview na vraag of 'Joker' geweld uitlokt
"...Alle vertrouwen in.110 %fan van t1&t2...salvation vond ik ook niet slecht,maar t3 en genniks...geen terminator sfeer,verhaal pakte me niet.actie wel,sfeer niet. Heb daar met dark fate wel vertrouwen in, dus ga zeker kijken ..."
Gave nieuwe foto's 'Terminator: Dark Fate'!
"...Velen zien toch succes in een Spider-Man van Sony in de toekomst.. Maar ik,als doorgewinterd Marvel fan,ga ze niet kijken. En met mij,zullen velen fans Sony's "marvel" producties gaan boycotten, om Sony's macht te verminderen. Zelfs een nieuwe PlayS......"
Het gevecht om 'Spider-Man': waarom Sony denkt dat ze Kevin Feige en Marvel niet meer nodig hebben
"...Carnage en niet R-rated is geen Carnage... De mensen die "maximum Carnage " gelezen hebben, zullen weten wat ik bedoel..."
Tom Hardy schrijft script 'Venom 2': "We gaan een andere kant op"
"...De clone saga vond ik nog niet zo slecht,.. Ben Reilly die de Scarlet Spider identiteit aanneemt,vond ik goed.zeker tegen Venom. Daarna nam hij de Spider-man identiteit over van Peter,omdat hij geloofde de ware Spidey te zijn,en Pete de kloon.. Het S......"
Sony had zeven 'Spider-Man' spin-offs in de planning

laatste ratings

San187 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

San187 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.