LeonardoPacino Avatar

LeonardoPacino

Laatste reviews

LeonardoPacino heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Dat men zich hier over verbaast, vind ik wel bijzonder. In de reacties onder dit artikel verkondigt een 'journalist' doodleuk dat objectiviteit niet bestaat en impliceert dat daarnaar streven dus automatisch nutteloos is. Als je daar de hele dag mee......"
Bizar: Joaquin Phoenix loopt weg uit interview na vraag of 'Joker' geweld uitlokt
"...@David Mills: Dat dit een nieuwe tendens zou zijn is natuurlijk gewoon onzin. Films van 3 uur of langer zijn er altijd al geweest en ze zijn altijd al ruim in de minderheid geweest. Studio's zitten normaal gesproken ook niet te wachten op dergelij......"
Officiële speelduur 'The Irishman' blijkt enorm [RECTIFICATIE]
"...En 52 jaar, onvoorstelbaar. Doorgaans val ik niet echt op oudere vrouwen, maar Salma Hayek, Monica Belucci en Elizabeth Hurley lijken wel godinnen die niet verouderen ..."
Sexy Salma Hayek kopje onder in strak badpak!
"...Als je de Spiderman films van Raimi beoordeeld op dezelfde wijze als we tegenwoordig doen met superhelden films, blijft er weinig van over. Zeker vergeleken met het bronmateriaal. Vooral de twee traditionele 'love interests' worden op een belacheli......"
Sony zet Marvel buitenspel bij twee nieuwe 'Spider-Man'-films [UPDATE]
"...Daar moest ik ook aan denken. Maar ik denk dat zelfs Disney dat kan vergeten, of we moeten enkel praten over de filmstudio, dan zou het misschien nog kunnen. ..."
Waarom heeft Sony de filmrechten van 'Spider-Man' (en niet Marvel)?

laatste ratings

LeonardoPacino heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LeonardoPacino heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.