LeonardoPacino Avatar

LeonardoPacino

Laatste reviews

LeonardoPacino heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...^ Nog steeds even menselijk als altijd zo te lezen. En dat op een vrijdagmiddag.. @Filmtotaal: Dit vinden jullie normaal?..."
Ben Affleck legt moorddadig koloniaal verleden België bloot in 'King Leopold's Ghost'
"...Nu vind ik klagen over spoilers voor Endgame, zo lang na de release, niet heel logisch. Maar is het nu echt nodig om spoilers in de titel te zetten? De mensen die de afgelopen tijd 'weggesnapt' zijn geweest, moeten de film ook gewoon spoilervrij kun......"
Waarom juist [SPOILER] dood moest in 'Avengers: Endgame'
"...Dat men zich hier over verbaast, vind ik wel bijzonder. In de reacties onder dit artikel verkondigt een 'journalist' doodleuk dat objectiviteit niet bestaat en impliceert dat daarnaar streven dus automatisch nutteloos is. Als je daar de hele dag mee......"
Bizar: Joaquin Phoenix loopt weg uit interview na vraag of 'Joker' geweld uitlokt
"...@David Mills: Dat dit een nieuwe tendens zou zijn is natuurlijk gewoon onzin. Films van 3 uur of langer zijn er altijd al geweest en ze zijn altijd al ruim in de minderheid geweest. Studio's zitten normaal gesproken ook niet te wachten op dergelij......"
Officiële speelduur 'The Irishman' blijkt enorm [RECTIFICATIE]
"...En 52 jaar, onvoorstelbaar. Doorgaans val ik niet echt op oudere vrouwen, maar Salma Hayek, Monica Belucci en Elizabeth Hurley lijken wel godinnen die niet verouderen ..."
Sexy Salma Hayek kopje onder in strak badpak!

laatste ratings

LeonardoPacino heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LeonardoPacino heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.