Kasvand Avatar

Kasvand

Laatste reviews

Kasvand heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als verloren zoon van Yondu misschien? Anders geen goed idee. De gelijkenis in uiterlijk maar ook trekjes (want uiterlijk is uiteraard aan te passen) zou enkel verwarring geven. ..."
Michael Rooker reageert op vraag of hij terugkeert als Yondu in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'
"...@Fluffer, heb je het wel over dezelfe film?? Smaken verschillen natuurlijk, maar géén actie scènes? Dan heb je toch wel een flink deel van de film zitten snurken..... Wat mij betreft is CR inderdaad nog steeds één van de, zo niet de beste Bond fi......"
Deze explosieve autocrash in 'Casino Royale' blijft doodzonde
"...Technisch gezien waanzinnig! Maar zie niet hoe het iets toevoegt aan de film in vergelijking met motion capture... ook dat kan prima op de set tegenwoordig. Kost flink minder centen en het resultaat is beter. Misschien was er dan meer budget gewees......"
Hoe Maz Kanata tot leven is gebracht in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Hier enthousiast Disney+ gebruiker hoor. Voor het geld prima aanbod. De app kan nog wat verbeterd , maar haperingen nog nooit gehad. Naast Disney+ heb ik Amazon Prime (waanzinnig goede exclusive series) en Netflix (veel aanbod, maar eigenlijk te......"
Netflix blijft in Nederland enorm populair; enthousiasme Disney+ wisselend
"...Wat een gezeur. Het zijn vermakelijke films en een aantal ervan hebben wel degelijk een serieuzere ondertoon met een boodschap richting de echte wereld vanuit een fantasiewereld. Het zijn absoluut niet allemaal topfilms (wat wil je? Het zijn er noga......"
'Monty Python' regisseur Terry Gilliam haalt hard uit naar Marvel

laatste ratings

Kasvand heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Kasvand heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.