ZaphodBeeblebrox Avatar

ZaphodBeeblebrox

Laatste reviews

ZaphodBeeblebrox heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Jezus mensen, ze doen tenminste iets. Akkoord, 10 000€ is niks voor iemand als Madonna, maar het zal die mensen zeker helpen. Hier loopt de helft maar te steigeren zodra er maar iets van politiek vermeld wordt. Mensen die niemand iets hebben misdaan......"
Hollywoodsterren in actie voor slachtoffers terreuraanslag Nieuw-Zeeland
"...Flash is geen duister character. Hij heeft zijn momenten maar over de gehele lijn is flash net een heel optimistisch personage. Nie verkloten door hem duister te willen maken...."
Ezra Millers tijd als 'The Flash' al voorbij?
"...Da meende nu toch nie? Waren ze nu op de goeie weg met Bumblebee, gaan ze weer richting de standaard explosion porn van de eerdere films......"
Vervolg 'Transformers: The Last Knight' aangekondigd
"...Maac, Ik bedoel alleen maar dat als de oplossing zo simpel was, dat er dan van een dergelijk probleem nauwelijks sprake zou zijn. Ja, die mannen hebben opties, maar hoe makkelijk is het om bij familie en vrienden aan te kloppen met dergelijk nieuw......"
'Bloederige foto's tonen hoe Amber Heard haar ex Johnny Depp heeft toegetakeld'
"...Welja, gewoon je spullen pakken, want zo eenvoudig is dat natuurlijk. Het stikt natuurlijk van de woningen waar je zo kan intrekken als het thuis tegenzit. En die torenhoge bankrekening zal er voor de meeste gewone stervelingen die daarmee te maken k......"
'Bloederige foto's tonen hoe Amber Heard haar ex Johnny Depp heeft toegetakeld'

laatste ratings

ZaphodBeeblebrox heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ZaphodBeeblebrox heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.