Rohieth Avatar

Rohieth

Laatste reviews

Rohieth heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als het volgend jaar weer goed gaat wordt ie wel terug gezet naar 2021. Vind het veel erger voor Godzilla vs. Kong, die volgend maand uit zo komen. :'(..."
Poster én treurig nieuws over 'Jurassic World: Dominion'
"...Ik vind Deadpool een zwaar overschatte film. Het is alleen dankzij de 'R-rating' en Reynolds' charme en 'comedic timing' dat de film werkt. Verder is het een lege en clichématige film. Deadpool 2 is zelfs minder, maar door Reynolds wel vermakelijk...."
'Deadpool'-rol in MCU maakt Ryan Reynolds best betaalde Marvel-acteur
"...Het maakt allemaal niet uit. Ik wil Vin Diesel in een sportauto zien die op 'Turbo Boost' drukt, zichzelf vastklemt aan een raket en zo de ruimte invliegt met auto en al. Daar vecht hij met de slechterik die was ontsnapt in een raket. Verslagen! Bi......"
Is Han een schurk in 'Fast & Furious 9'?
"...The Exorcist en The Exorcist: The Version You've Never Seen + Nocturnal Animals heb ik op Blu Ray. Ka ik dus kijken wanneer ik wil. The Amazing Spider-Man is abominabel!..."
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan
"...@Sunspot Maar je ziet wel dat jonge meiden, door deze video's te zien op Instagram en al die andere onzin, er door beïnvloed raken. Als je de film hebt gezien zie je dan ook dat de 'Cuties' naar twerkvideo's kijken en dat 'gaaf' vinden...."
Regisseuse van controversiële film 'Cuties' krijgt steun van collega's

laatste ratings

Rohieth heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Rohieth heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.