diablo1973 Avatar

diablo1973

Laatste reviews

diablo1973 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deel 1 was met z’n bijna Disney achtige braafheid een gemiste kans. Hopelijk zijn de tanden van de tweede Meg wat scherper. ..."
Regisseur over wat je kunt verwachten van 'The Meg 2'
"...Volledig gemiste kans op een goede horror komedie ala Tremors en helaas een draak van een film geworden, 1 ster maximaal. Kinderachtig, overacting, jammer. ..."
The Wolf of Snow Hollow [Netflix]
"...The Wolf of Snow Hollow is helaas een gemiste kans resulterend in een draak van een film. Jammer want alle ingrediënten van een toffe monster/horror komedie ala bijv. Tremors zijn op zich wel aanwezig. Geïsoleerd stadje, toffe sneeuw setting, mystery......"
FT streaming recensies: 'The Wolf of Snow Hollow' ★★★★ en nog 1 film
"...Laatst nog maar weer eens bekeken maar snap de overdreven adoratie voor The Godfather niet echt. En dat terwijl ik fan ben van maffia films. Traag, houterig en gedateerd. Geef mij Heat, Scarface en Donnie Brasco maar. Pacino heeft m.i. trouwens de la......"
De beste film van Al Pacino is 'The Godfather', en zijn slechtste is...
"...Wroeten, zoeken, zeiken en zeuren op dat vreselijke Twitter, wat een wereld is het aan het worden. Hele enge mensen die met hun gewauwel helaas steeds serieuzer genomen worden. ..."
Filmklassieker 'Grease' wordt "gecanceld' vanwege homofobie, slut-shaming en racisme

laatste ratings

diablo1973 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

diablo1973 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.