Drogodracarys Avatar

Drogodracarys

Laatste reviews

Drogodracarys heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Lol, smaken verschillen maar een mening moet wel onderbouwd zijn en dat is het allesbehalve bij Vulture blijkbaar.blockbusters zijn op enkele uitzonderingen na films die niet inzetten op kwaliteit maar op kijkplezier en spectakel. Ivm Black widow kan......"
'Avengers: Endgame' is de slechtste film van het decennium
"...Marvel brengt duidelijk meer op maar.. de beste films in het genre komt wel van DC met the dark knight en wonder woman en Sin city. Plus de score van DC is ook zoveel beter. Het samenvloeien tot 1 geheel is dan weer bij Marvel beter uitgewerkt...."
Heeft het Marvel of DC-filmuniversum de sterkste line-up voor komende jaren?
"...Wonder woman ,een van de beste films in dat genre samen met dark knight. Als actrice kan ik niet kiezen ze zijn beide mooi alleen heeft ScarJo in Lucy ,under the skinn en recentste werk bewezen dat ze wel degelijk een uitermate goede actrice is terwi......"
'Wonder Woman' vs 'Black Widow': wie is jouw favoriet?
"...Adofmirosch, iedereen heeft zijn smaak en daar hoef je mensen niet over te veroordelen en te beoordelen.ik jou van alternatieve films, blockbusters, klassiekers , Marvel en DC ,zo wat is daar verkeerd mee? Als filmliefhebber kijk ik naar nagenoeg all......"
Meeste filmfouten dit jaar in 'Avengers: Endgame' en 'Captain Marvel'
"...De enigste blockbuster dat ook kwaliteit haalde is wonder woman dus daar kijk wel naar uit, en is het uitkijken naar Black widow, een Marcel film met een personage zonder superkrachten enzo en met ScarJo een geweldige actrice...."
Dé kaskrakers van volgend jaar!

laatste ratings

Drogodracarys heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Drogodracarys heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.