BillySavastano Avatar

BillySavastano

Laatste reviews

BillySavastano heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...^ woww season of the witch jaa! thanks die was ik helemaal vergeten van hem,die was ook met ron perlman toch?, hetzelfde gevoel heb ik met "knowing" van Cage, ook zo'n vergeten film van hem die kwam ik vorig jaar ineens ergens weer tegen, op videol......"
Nicolas Cage vecht tegen duivelse animatronics in griezelig pretpark
"...Hoe zit dat met die nieuwe functie met die trailers skippen? Het stoort me op zich niet maar ik was benieuwd waar ik het kan aanpassen want ik kan het namelijk nergens vinden bij instellingen...."
Gebruik jij deze handige Netflix codes al?
"...@ Colruiter Ik begrijp je punt over het feit dat FB maar één boek was en dus dat na 1 film het verhaal over newt en zijn fantastic beasts daarmee redelijk verteld is. Daar geef ik je ook absoluut gelijk in. Daarnaast heeft rowling wel ook toegegev......"
Opnames voor 'Fantastic Beasts 3' starten snel met verrassende terugkeer
"...Hahaha lol die boy had zelf geen tijd voor zn artikel deze keer en heeft hem door mootje laten schrijven... wollah, deze weekend xd! Goede actrice btw, ze deed het niet slecht als lara en ik vond de eerste film niet slecht als een "game verfilming" a......"
Speelt deze topactrice binnenkort Spider-Woman?
"...Hoe kun je in hemelsnaam deze franchise vergelijken met de shitstorm die di$n€¥ uit heeft gepoept en star wars durft te noemen? ga je schamen! Heb hele potter collectie en FB op bluray en rowling heeft al tijden een rode draad op papier hoe het verha......"
Opnames voor 'Fantastic Beasts 3' starten snel met verrassende terugkeer

laatste ratings

BillySavastano heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

BillySavastano heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.