Robert Paulson Avatar

Robert Paulson

"His name is Robert Paulson.."

Laatste reviews

Robert Paulson heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@frietgezicht waarom is iedereen in die veronderstelling? Ja, het word een soort van gehint maar nooit vastgesteld. Zelfs Mark Hamil heeft dit een keer in een interview gezegd. Dat het kan zijn dat hij ergens anders naartoe transporteert. Pas als het......"
Knights of Ren in brute tv-trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!
"...@friet Het nadeel bij Scream 4 was dat halverwege de post Harvey Weinstein vond dat het script van Kevin Willamson toch deels omgegooid moest worden waardoor Kevin alsnog het project verlaten heeft en ,evenals Scream 3 Ehren Kruger ,weer aanpassingen......"
Ghostface terug voor 'Scream 5'!
"...@frietgezicht. Haha, dank je wel. Lol. Fair enough. Staat Idd niet zo verwoord in het stuk dat het om z’n beste geacteerde film gaat, maar dat gaat wel door je hoofd toch als je je stem uit gaat brengen. Waar was hij goed in, vraag je jezelf dan af......."
POLL: Wat is de beste film van 'Joker'-acteur Joaquin Phoenix?
"...Voor the Master gegaan! Geniaal hoe hij het wilde beest ten opzichte van de over het algemeen kalme Philip Seymour Hoffman weet weg te zetten. Wel jammer dat veel mensen voor Gladiator gaan omdat dat een populaire film is en het dus eerder had kunnen......"
POLL: Wat is de beste film van 'Joker'-acteur Joaquin Phoenix?

laatste ratings

Robert Paulson heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Robert Paulson heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.