Blut Avatar

Blut

Laatste reviews

Blut heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deze reactie van Pattinson was bedoeld om te lachen, hij spot nl graag met zichzelf. Wat hij heeft meegemaakt aan haat, misprijzen en beledigingen gedurende de Twilight jaren heeft hem voorbereid op wat hem nu te wachten kan staan. Hij is er toen ver......"
Robert Pattinson verontschuldigt zich voor 'controversiële' Batman-uitspraak
"...The Lighthouse kreeg 1 nominatie? Het is niet mainstream genoeg om de Oscar kiezers over te halen en de campagne om een film genomineerd te krijgen kost aak teveel. Maar als het gaat over de beste, meest uitdagende, moeilijke vertolkingen hoorde Rob......"
Oscarnominaties 2019 bekend!
"...Robert P. lijkt op een jongere Nolan en doet me ook wat denken aan Illya Kuryakin van de vroegere reeks The Men From U. N.C.L.E...."
Eerste foto's 'Tenet' van 'Inception'-regisseur Christhoper Nolan!
"...Blijkbaar zat niemand op een reboot te wachten, bleken de leads niet appelerend genoeg en was het verhaal te dun. Om dan redenen als discriminatie van vrouwelijke hoofdrolspelers erbij te sleuren zoals Banks deed, toont dit alleen gebrek aan profess......"
Kristen Stewart legt uit waarom 'Charlie's Angels' flopte
"...Bij de GG en de Oscars draait het niet om het bekronen van de beste prestaties. Het hangt af van het bedrag dat de distributeurs willen of kunnen steken in hun project. Vandaar dat vele kwalitatieve Indie films er niet aan te pas komen, het budget on......"
De grootste afwezigen bij de Golden Globe-nominaties

laatste ratings

Blut heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Blut heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.