BGMO Avatar

BGMO

Laatste reviews

BGMO heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Airbender]Nee hoor Friet je hebt nog steeds gelijk. Als die gozer maar 1 dingetje (weet naam niet) op zijn rug had was hij zijn vel verloren, omdat hij er vier heeft is er vast niets gebeurd. Een een kleine kogel is anders dan zo een ding he.[......"
Wat had Rogue precies gedaan in 'X-Men: Days of Future Past'?
"...[quote=Airbender]Hij heeft gelijk [spoiler]als Magneto de kogel in haar been naar zich toe trekt dan hoort de kogel eruit te komen ipv dat haar lichaam beweegt[/spoiler][/quote] Hij trekt net zo hard aan die kogel als dat mystique over de grond ge......"
Wat had Rogue precies gedaan in 'X-Men: Days of Future Past'?
"...[quote=Frietgezicht]Ach,slap karakter anyway. Zie liever een uitleg over hoe Magneto op die manier Mystique naar zich toe kon slepen en controle kreeg over de Sentinels om maar voorbeelden te noemen.[/quote] Van die robots is duidelijk in de film......"
Wat had Rogue precies gedaan in 'X-Men: Days of Future Past'?
"...[quote=Ed Crane]Snyder heeft van alle superheldenfilms degene gemaakt met zo'n beetje de mééste inhoud: Watchmen Ik ben inderdaad bekend met het werk van Zack Snyder en welke van de drie sterke vrouwen in Man Of Steel zette hij ook alweer neer en......"
Emily Blunt in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'?
"...Ziet er niet verkeerd uit. Ik krijg alleen wel een beetje een super 8 gevoel hierbij..."
Nieuwe trailer sci-fi 'Earth to Echo'

laatste ratings

BGMO heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

BGMO heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.