robinbeckers Avatar

robinbeckers

Laatste reviews

robinbeckers heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Muufley]Ben geen fan van de serie buiten de eerste film, die wel wat heeft, zijn de overige films gemaakt voor leeghoofden die graag veel explosies zien en idiote personages over het scherm zien stuntelen. Dit gezegd zijnde dit is een mooie po......"
Eerste poster 'Transformers: The Last Knight'
"...Even totaal iets anders als over de film zelf.. Mijn vrouw en ik gaan als we naar de bioscoop gaan naar Pathe Eindhoven en pakken altijd enkel IMAX films. Wij zijn hier dik tevreden over en vinden dat geweldig qua beeld en geluid. Nu is het vol......"
Independence Day: Resurgence
"...Ongeacht het verhaal, laat lekker zitten en kom maar op met die grote explosies, overdosis special effects en grootse actie! :Y..."
Verhaal 'Transformers: The Last Knight' gelekt?
"...Ziet er tof uit! Maar vraag me wel iets af: [i][b]De regisseur moest zijn horrorfilm meer dan eens aanpassen, omdat de MPAA continue tot de conclusie van een X-rating (18 jaar en ouder) kwam.[/b][/i] Waarom mag een film niet meer +18 zijn? Is......"
Carnival horror in eerste trailer '31' van Rob Zombie
"...Voor mij erg simpel ondanks dat ik van zulke films houd (special effects, wellicht 'overdreven' actie en groots) en ze alle 4 prima kan wegkijken: Transformers (2007)! Het was voor mij echt iets nieuws, door de geweldig mooie effects en het moo......"
POLL: Transformers-films

laatste ratings

robinbeckers heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

robinbeckers heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.