maluku1992 Avatar

maluku1992

Laatste reviews

maluku1992 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=23VDV23]Ik moet eerder aan een soort van Homeland in een Star Wars jasje denken, maar dat vind ik niet zo heel erg. Het ziet er erg goed uit. Felicity Jones doet me in dit alles, ook in wat er in deze trailer over haar personage wordt gezegd,......"
Volledige teaser trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'!
"...[quote=DeMuizenkoning]En dan vergeet je er nog wel een paar, heeft volgens mij ook meerdere elementen uit videogames gekopieerd (Assassin's Creed, Halo, en waarschijnlijk nog wel een paar andere). Van mij mag 'The Force Awakens' 'Avatar' wel voorbij......"
'Star Wars: The Force Awakens' stoot 'Avatar' na 20 dagen van zijn Noord-Amerikaanse troon
"...Heb deze gezien bij de "Sneak Preview" bij Pathe. Wat een film zeg. Zat de hele film op het puntje van m'n stoel. Een ware aanrader !..."
The Gift
"...Zelf naar de wereldpremiere geweest in Lomme (die emily, my god). Vond het een aardige film maar niet meer dan dat. Aanrader voor een bepaalde leeftijdscategorie...."
We Are Your Friends
"...Gerucht ging dat Spiderman evenveel screentime krijgt als Quicksilver in "Days of the future past". Best wel jammer aangezien spiderman een heel belangrijk factor is in de CIVIL WAR. Maar goed, het blijft "captain america: civil war". Verder snap......"
Gerucht: Teams Iron Man en Captain America in 'Civil War' onthuld?

laatste ratings

maluku1992 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

maluku1992 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.