jochemwijma Avatar

jochemwijma

Laatste reviews

jochemwijma heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik moet eerlijk zeggen dat ik vertrouwen had in King Arthur : Legend of the Sword. Guy Ritchie wist echter de hele Arthur-mythe grondig te verkrachten in die film. Deze film ziet en voelt hetzelfde, en het verhaal zal wel niet better zijn. Teveel mo......"
Teaser trailer grauwe 'Robin Hood' met Taron Egerton en Jamie Foxx!
"...@Artificialis Het begint er sterk op te lijken. Ze wringen zich alle mogelijke bochten om maar zo politiek correct mogelijk te zijn. In de Last Jedi was zo'n beetje alles wat een mannelijk personage deed slecht, en de vrouwen waren de grote helden......."
'Star Wars: Episode IX' zoekt nog een sterke vrouwelijke hoofdrolspeler
"...@ThreeEyesLion Je hebt gelijk, al heb ik er wel een interessante theorie over gehoord: In alle films is de Force even alom tegenwoordig, alleen maken er in de Prequels duizenden Jedi gebruik van en nog een handjevol Dark Side users. De Force is veel......"
Mark Hamill onthult originele einde 'Star Wars: Episode IX'
"...The Last Jedi was niet de film die het had kunnen zijn, Johnson is te eigenwijs om een tweede film in een trilogie te maken, maar ik denk dat het wel heel interessant is om hem te horen over de keuzes die hij heeft gemaakt en waarom hij die heeft ge......"
Trailer: een kijkje achter de schermen van 'Star Wars: The Last Jedi'
"...@deweb Ik denk dat ons er op moeten voorbereiden dat Chewbacca, de Millenium Falcon, Threepio en Artoo alle 4 op een of andere manier nog aan hun einde gaan komen. Als je ziet wat ze met alle andere 'oude' personages hebben gedaan. Rian Johnson heef......"
Wat Colin Trevorrow met 'Star Wars: Episode IX' wilde

laatste ratings

jochemwijma heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jochemwijma heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.