jochemwijma Avatar

jochemwijma

Laatste reviews

jochemwijma heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...'De grote zuivering'. Dat klinkt gewoon heel verkeerd. Liam Neeson heeft gewoon een punt als hij zegt dat #MeToo een soort van heksenjacht is. Het is verkeerd wat er gebeurd, maar je moet naar de politie gaan, niet naar de pers. Je lost er geen probl......"
Nieuwe beschuldigingen: James Franco nam seksscènes iets té letterlijk
"...Depp is beschuldigd, maar het is nooit bewezen. Link naar Heards statement: https://www.instagram.com/p/BcbRyWOgmiE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy We weten dat Depp gek is, maar zolang er niks bewezen is, en we alleen op Heard moe......"
Daniel Radcliffe begrijpt fans die boos zijn op Johnny Depp
"...Chewie gaat sowieso toch dood. Als het aan mij ligt stort hij gewoon neer met de Millenium Falcon. Want ze zijn gewoon bezig alle oude personages uit de serie te schrijven...."
Waarom Disney het complete 'Star Wars'-canon besloot te negeren
"...Amsterdam maakt zeker een kans, lijkt me cool. Azië mag zeker ook, lijkt me interessant. En dan ergens in Zuid-Amerika of Afrika...."
Elke 'Fantastic Beasts'-film kiest andere stad
"...Prachtig gemaakte film, jammer dat het verhaal afschuwelijk slecht is. Er had zoveel meer ingezeten. Momenten uit de trailers misten, er werd ons Grindelwald beloofd en die kregen we niet. De nasynchronisatie was afgrijselijk, en de actrice die de vo......"
Harry Potter-film 'Voldemort: Origins of the Heir' nu te zien

laatste ratings

jochemwijma heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jochemwijma heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.