jochemwijma Avatar

jochemwijma

Laatste reviews

jochemwijma heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@ThreeEyesLion Je hebt gelijk, al heb ik er wel een interessante theorie over gehoord: In alle films is de Force even alom tegenwoordig, alleen maken er in de Prequels duizenden Jedi gebruik van en nog een handjevol Dark Side users. De Force is veel......"
Mark Hamill onthult originele einde 'Star Wars: Episode IX'
"...The Last Jedi was niet de film die het had kunnen zijn, Johnson is te eigenwijs om een tweede film in een trilogie te maken, maar ik denk dat het wel heel interessant is om hem te horen over de keuzes die hij heeft gemaakt en waarom hij die heeft ge......"
Trailer: een kijkje achter de schermen van 'Star Wars: The Last Jedi'
"...@deweb Ik denk dat ons er op moeten voorbereiden dat Chewbacca, de Millenium Falcon, Threepio en Artoo alle 4 op een of andere manier nog aan hun einde gaan komen. Als je ziet wat ze met alle andere 'oude' personages hebben gedaan. Rian Johnson heef......"
Wat Colin Trevorrow met 'Star Wars: Episode IX' wilde
"...@GreenHornet en @EdCrane hebben gewoon gelijk dat de film veel te veel inspeelde op nostalgie, en veel te veilig was. Al geldt dat vooral voor The Force Awakans. Rian Johnson probeerde wel nieuwe dingen te doen, maar dat leverde een film op die bijna......"
Opnames 'Star Wars: Episode IX' beginnen in juli!
"...Ik word hier zo ontzettend moe van. Iedereen is nu kwaad op Yates en Rowling. Wat willen ze dan : dat er een geforceerde relatie in komt? En dan zullen nog 3 films komen, dus nog genoeg tijd om er op in te gaan. ..."
'Fantastic Beasts 2' gaat niet expliciet in op seksualiteit Dumbledore

laatste ratings

jochemwijma heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jochemwijma heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.