Prince John Avatar

Prince John

Laatste reviews

Prince John heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat te jong en te klein voor mij. En laat Wolfie maar even idd. Had het Stephen Dorff graag zien doen, maar helaas ook al wat te oud voor de rol. ..."
Taron Egerton (Rocketman) wil Wolverine spelen in MCU!
"...[url=https://etcanada.com/news/474615/chris-evans-janelle-monae-and-more-celebs-slam-racist-trump-tweets/]Ook Arnie heeft nu van zich laten horen.[/url]..."
Acteurs en regisseurs reageren op racistische tweet van Donald Trump
"...Ik vind dit ook te ver gaan. Wood heeft zelf flink wat relatieproblemen gehad, misschien dat dat de reden is waarom ze er zo fel op reageert. Maar het is inderdaad maar een serie, als je dit ook al niet eens meer mag laten zien op tv wat mag dan wel......"
Evan Rachel Wood haalt hard uit naar David Harbours personage in Netflix-serie 'Stranger Things'
"...@Geranimous Ik praat het ook niet goed. Ik vind het zelf (tot nu toe) een goede casting en ben zelf ook een voorstander van Elba als Bond etc. Maar als bijvoorbeeld Tiana of een andere donker fictief personage wordt gespeeld door een blanke dan denk......"
Keuze Ariel voor Disney's 'The Litte Mermaid' zorgt online voor veel ontevredenheid
"...Ik zie het probleem niet echt. Oke, origineel is het niet, maar de paar live-action remakes die ik heb gezien waren toch wel allemaal de moeite waard. De remakes van The Lion King en Mulan zien er ook veelbelovend uit, zolang ze maar goed zijn hoor j......"
Gerucht: Disney wil 'The Legend of Tarzan'-acteur als held in 'Hercules'

laatste ratings

Prince John heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Prince John heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.