Vagman Avatar

Vagman

Laatste reviews

Vagman heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik verveelde mij al lichtjes bij deel 2, maar bij dit deel viel ik in slaap. Was het eerste deel verrassend, de follow-ups zijn van een B-garnituur. Ik zag recent de film "Montana" uit 2014, en die heeft weinig aandacht gekregen, maar laat John Wick......"
John Wick 3: Parabellum
"...Een 'meesterwerk', als ik de recensies overal op het internet mag geloven. Wat wordt deze film de lucht ingeschreven! En wat behelst het eigenlijk? Wacht eens even.... hoe vaak heb ik nu al niet boeken/films gezien waarin een oudere homofiel, meestal......"
Call Me By Your Name
"...Overal waar je recensies ziet verschijnen over deze film zijn ze lovend. Ik vind het ronduit bagger. Het hoe en waarom wordt niet uit de doeken gedaan, personages duiken op waarvan je je afvraagt wat ze komen doen, of waar ze gebleven zijn. Het joch......"
Midnight Special
"...Komend uit het vijftiger jaren-tijdperk, heb ik mij hele leven afgevraagd wat er met mij toch mis was. Wantrouwend en boos naar volwassenen toe. Tot op de dag van vandaag grote moeite relaties te bestendigen. Ben wel homo (geworden?) maar zelfs binne......"
Mysterious Skin
"...De hoofdpersonen lijken mij geen 17 maar ouder. Scenes op school geven geen enkele interactie met andere leerlingen te zien, noch enig smartphone. Onwaarschijnlijk dus. Er gebeurt ook teveel aan drama in deze movie. Man van dorpsdokter is militair, g......"
Quand on a 17 ans

laatste ratings

Vagman heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Vagman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.