MattCurlew84 Avatar

MattCurlew84

Laatste reviews

MattCurlew84 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Zojuist gekeken en vond het toch wat tegenvallen. Weinig emotie, ook vond ik de acteurs onder maat presteren (zeker Waltz). Ziet er visueel goed uit maar niets nieuws wat we tot nu toe hebben gezien (Lion King bv of zelfs Avatar). Prima vermaak overi......"
Alita: Battle Angel
"...Probleem met al die Marvel-films is dat alles zo ongeloofwaardig is en logica soms ver te zoeken is. Ook hoe sommige werkelijk alles kunnen overleven, zelfs als een enorm complex in elkaar stort. Niettemin visueel fraai en heb ook wel paar traantjes......"
Avengers: Endgame
"...Ik vind CGI van tegenwoordig juist nepper uitzien dan vroeger. Rook, water e.d zijn altijd te scherp en teveel details wat onrealistisch is. Ook de bewegingen van het haar en het hele karakter van Alita is gewoon te duidelijk geanimeerd. ..."
Alita: Battle Angel
"...Aardig vermaak en vond het ook best wel spannend. Visueel indrukwekkend maar ik vind nadeel van hedendaagse CGI dat álles overdreven scherp moet zijn zodat ik het juist minder realistisch vind ogen. Redelijk voorspelbare film verder wel en hoop toeva......"
Mortal Engines
"...Tony was wel erg cliche en stereotype. Meer aan karikatuur van een Italiaan-Amerikaan. Verder wel een fijne feelgoodfilm dat prettig wegkijkt. Ali is top. 3 sterren past hier goed bij..."
Green Book

laatste ratings

MattCurlew84 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MattCurlew84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.