MattCurlew84 Avatar

MattCurlew84

Laatste reviews

MattCurlew84 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Totaal oneens met de recensie. Het is prachtig gefilmd en de acteurs zijn top. Mooie muziek en ik heb een traantje weggepinkt. Topfilm..."
Le Mans '66
"...Bizar weinig reacties voor zo'n goeie film. De trailer zette mij ook op het verkeerde spoor. Uiteindelijk blijkt het een hartverwarmende film te zijn met veel emoties (vrolijk en verdrietig)..."
Jojo Rabbit
"...Na aanleiding van Joker deze film vanavond bekeken. Ik heb mij geen moment verveeld en vond beide acteurs uitstekend hun werk doen. Verhaal is cliche: alles goed beter en beter en uiteindelijk gaat het verkeerd. Maar zo was het ook echt. Ik zou het o......"
War Dogs
"...Vanavond gezien. Wat een indrukwekkende film. Niet alleen door zijn acteerprestaties maar ook door hoe je meegenomen wordt in de geest van een extreem verward persoon. Mooie muzikale ondersteuning, fraai gefilmd en geacteerd. Zeer zware film Enig mi......"
Joker
"...Bepaalde camerahoeken en CGI vond ik top. Verhaal vermakelijk maar brengt zoals gewoon niks nieuws. Tom Holland blijft het uitstekend doen! Maar zoals altijd met die films rammelt het aan alle kanten [spoiler]Alles wat een illusie was moest al in Ve......"
Spider-Man: Far from Home

laatste ratings

MattCurlew84 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MattCurlew84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.