MattCurlew84 Avatar

MattCurlew84

Laatste reviews

MattCurlew84 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Tony was wel erg cliche en stereotype. Meer aan karikatuur van een Italiaan-Amerikaan. Verder wel een fijne feelgoodfilm dat prettig wegkijkt. Ali is top. 3 sterren past hier goed bij..."
Green Book
"...Ik moest ook meer denken aan The Happening. Veel meer overeenkomsten. Ik vond de Bird Box wel aardig. Er staan wat fouten in de recensie, ze woont niet bij haar zus maar in een studio. Ook is het niet Malkovich z'n huis maar dat van zijn buurman. P......"
Bird Box
"...Ik vond het aardig vermaak op een luie dag thuis. Ondanks de tijd die genomen werd op de personages te leren kennen voelde ik geen band met ze, ook niet wanneer een dierbare overleed. Prachtige beelden van Schotland trouwens..."
Outlaw King
"...Vermakelijke film. Helaas waren enkele auto's in de achtervolgingsscene wel CGI, dat was duidelijk te zien. Meerdere malen de Megane Coupe bijvoorbeeld..."
Mission: Impossible - Fallout
"...Ik ben geen Marvel fan (eigenlijk zijn alle superheldenfilms na The Dark Knight gewoon minder) en heb ook niet alle films gezien. Maar ik was behoorlijk onder de indruk van Infinity War. Niet alleen qua CGi maar inderdaad de combinatie van drama, act......"
Avengers: Infinity War

laatste ratings

MattCurlew84 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MattCurlew84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.