FootballAndFilm Avatar

FootballAndFilm

Laatste reviews

FootballAndFilm heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@centr1no, ik heb een jaarabonnement dat ik deel met zes anderen, waardoor we allemaal een tientje per jaar betalen. Daarmee kan ik Mandalorian kijken en af en toe een Pixarfilm, Marvelfilm, Star Wars of Pirates of the Caribbean meepakken. Helemaal p......"
Disney+ voegde deze drie films nieuw toe afgelopen week
"...@Ereptile De magie van de Witch King werd verbroken toen Merry hem in zijn kuit stak met een mes dat hij van Galadriel had gekregen. Dit is in de films alleen in de extended edition te zien. Daardoor kon Eowyn hem direct daarna verslaan. Dit had gee......"
Wat gebeurde er met deze 'Lord of the Rings'-schurken?
"...[quote] Zijn er hier mensen de afgelopen weken al naar de bioscoop geweest? Wat was de ervaring met de 'maatregelen'? [/quote] Ik ben inmiddels al drie keer deze maand naar Pathé geweest en vind dat ze het goed geregeld hebben. Alle looplijnen zijn......"
FT off-topic dinsdag 16 juni
"...[quote] Eric Roth liet tijdens een recent interview weten dat de film normaal gesproken nog in oktober van dit jaar op de streaminggigant te zien zal zijn [/quote] Over welke streaminggigant hebben we het als ik vragen mag? Netflix? Komt deze film d......"
Verschijningsdatum 'Mank' van David Fincher bekend
"..."Toen ben ik maar naar de visagist gegaan, die ik ook nog maar een week kon". KON!? Kom op zeg......"
Hoe is het om seksscènes te moeten filmen? Acteurs vertellen!

laatste ratings

FootballAndFilm heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

FootballAndFilm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.