thealexander Avatar

thealexander

Laatste reviews

thealexander heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ok ik ben geen HP fan, heb de boeken niet gelezen en heb de hele HP-boot gemist als middelbarescholier... maar toch, inmiddels paar keer de films gezien en vind het een toffe nieuwe franchise. Met liefde gemaakt, ontiegelijk rijk, en een sterk verhaa......"
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelw...
"..."De opnames voor Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood starten naar verluidt deze maand. Op 8 augustus 2018 is de premièredag voor het Nederlandse publiek." Klopt dat wel? Binnen 2 maanden een film schieten, monteren, dupliceren en internationa......"
Samuel L. Jackson NIET in Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'
"...@Friet: Ja vrijwel alles op TV is net zo nep en in scene gezet als bij films.... niet gek toch? Het kost bakken met geld om te maken en je wilt geen flater slaan bij de uitzending.... dus je laat zo min mogelijk aan toeval over (tenzij het juist de......"
Tom Holland wil nooit meer dansen met Madonna
"...Kon de review niet lezen helaas, vond dat de trailer al teveel spoilers had... en in de 1e en laatste alinea van de recensie pikte ik meer spoilers/info/bevestigingen op dan me lief was... Maar misschien ook wel erg moeilijk om helemaal spoilervri......"
Star Wars: The Last Jedi
"...Bweuh, wat een slap verhaal. Disney: "Nieuwe villain is sterker en machtiger dan ooit!!!" Ik: "Ja maar, hoe dan, waar vandaan dan? Voorheen was Palpatine de machtigste die alles wist en alles zo perfect gepland had... waar de neuk komt dan opeens Sno......"
Supreme Leader Snoke is machtiger dan Palpatine en Darth Vader

laatste ratings

thealexander heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

thealexander heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.