thealexander Avatar

thealexander

Laatste reviews

thealexander heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Kon de review niet lezen helaas, vond dat de trailer al teveel spoilers had... en in de 1e en laatste alinea van de recensie pikte ik meer spoilers/info/bevestigingen op dan me lief was... Maar misschien ook wel erg moeilijk om helemaal spoilervri......"
Star Wars: The Last Jedi
"...Bweuh, wat een slap verhaal. Disney: "Nieuwe villain is sterker en machtiger dan ooit!!!" Ik: "Ja maar, hoe dan, waar vandaan dan? Voorheen was Palpatine de machtigste die alles wist en alles zo perfect gepland had... waar de neuk komt dan opeens Sno......"
Supreme Leader Snoke is machtiger dan Palpatine en Darth Vader
"...Wie weet, zou kunnen. Verder beetje smakeloze ophitsende reactie van je. "Pedo-regisseur, vriendje, kaartenhuis instorten" Ik zie dat er idd meerdere zaken liepen tegen Singer, maar telkens geen bewijs of aanklachten werden ingetrokken. En gelukkig......"
Kevin Spacey uit de kast na beschuldiging aanranding van een minderjarige
"...@Frietgezicht: Ha, klopt, spot on. De reacties hier vond ik ook opvallend anders ja :) Wat heet, na het teruglezen van m'n post dacht ik exact hetzelde: "Crap, nu lijkt het alsof ik FT bedoel, maar ik had het over Twitter.... wijzigen lukt niet...nah......"
Kevin Spacey uit de kast na beschuldiging aanranding van een minderjarige
"...Ik stoor me eigenlijk behoorlijk aan de meeste reacties, men is zo happig om op socialmedia op de hype in te gaan dat ze niet goed lezen wat er tussen de regels geschreven staat... Dingen als "homo's zijn geen pedo's" (wat klopt, maar je hoeft geen p......"
Kevin Spacey uit de kast na beschuldiging aanranding van een minderjarige

laatste ratings

thealexander heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

thealexander heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.