thealexander Avatar

thealexander

Laatste reviews

thealexander heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Sparrow_LW @MvdD Oh de film kan en zal zeker geen normaal happy end hebben, en de Joker zal zeker als "villain" eindigen; want origin story. Ik bedoel meer; elk verhaal heeft een hoofdpersoon die een ontwikkeling doorgaat en daarnaast vaak een doel......"
Nieuwe trailer 'Joker': bijzonder maf + 3 gave posters!
"...Was even bang dat de 2e trailer tegen zou vallen, maar hier werd ik erg gelukkig van! Dat shot van Joker die een peuk rookt tegen een blauwe achtergrond.... om van te smullen! Ben nog wel sceptisch over hoe de film gaat eindigen, lijkt me lastig om......"
Nieuwe trailer 'Joker': bijzonder maf + 3 gave posters!
"...Ok ik ben geen HP fan, heb de boeken niet gelezen en heb de hele HP-boot gemist als middelbarescholier... maar toch, inmiddels paar keer de films gezien en vind het een toffe nieuwe franchise. Met liefde gemaakt, ontiegelijk rijk, en een sterk verhaa......"
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelw...
"..."De opnames voor Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood starten naar verluidt deze maand. Op 8 augustus 2018 is de premièredag voor het Nederlandse publiek." Klopt dat wel? Binnen 2 maanden een film schieten, monteren, dupliceren en internationa......"
Samuel L. Jackson NIET in Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'
"...@Friet: Ja vrijwel alles op TV is net zo nep en in scene gezet als bij films.... niet gek toch? Het kost bakken met geld om te maken en je wilt geen flater slaan bij de uitzending.... dus je laat zo min mogelijk aan toeval over (tenzij het juist de......"
Tom Holland wil nooit meer dansen met Madonna

laatste ratings

thealexander heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

thealexander heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.