Eglaerinion[NL] Avatar

Eglaerinion[NL]

reacties

  • Een film met Angelina Jolie zal altijd op komen te staan bij mij!

    als reactie op de film Gone in Sixty Seconds

  • Er zijn dan ook maar twee tekenaars die Middle Earth op een goede manier kunnen weergeven. (Alan Lee en John Howe) Geen enkele film doet trouwens eer aan LotR, maar PJ visie komt nog het meest dichtbij. Al heeft ook hij een aantal verscrikkelijk irritante veranderingen aangebracht. Ben trouwens benieuwd of deze film weer zou floppen als ze hem nu zouden uitbrengen.

    als reactie op de film The Lord of the Rings

  • Van de laatste drie delen, zeker de beste. En ik vind de borg altijd wel iets hebben.

    als reactie op de film Star Trek: First Contact

  • Speelde Sylvester Stallone ook niet als stem acteur mee in deze film, hij speelde de rol van een soldaat mier (Weaver) of is dat in A Bug's Life.

    als reactie op de film Antz

  • Toevallig vandaag gekeken tijdens een practicum (3 uur stil liggen vandaar). Is wel aardig, Robert de Niro als een priester komt alleen niet erg overtuigend over.

    als reactie op de film Sleepers

  • Die is ook pas 345 keer op tv geweest, blijkbaar dringt de economische malaise ook door bij de tv maatschappijen.

    als reactie op de film Apollo 13

  • [quote]oooooh.... als je t over Legend Of The Mummy hebt.. heb je t tog over.. die met Brendan Fraser?? want die is gewoon T+)[/quote] Nee dat is weer een andere, The Mummy en The Mummy Returns geen goede films overigens maar wel leuk om naar te kijken.

    als reactie op de film The Legend of Sleepy Hollow

  • Waarschijnlijk de film die ik het meest gezien heb, kan de dialogen zo meepraten - vaak zeg maar. Jammer dat deel 2 en (volgens veronica magazine) deel 3 niet het hoge niveau van deel 1 halen. Dat de film hier maar een 7.5 scoort is echt belachelijk, je zou van een site als deze verwachten dat er veel mensen zijn die een goede film als zodanig zouden herkennen.

    als reactie op de film The Matrix

  • [quote]Ik heb Amistad twee keer gezien, en beide keren was het echt een steengoeie film.[/quote] Goh! ;) Ik heb hem eerlijk gezegd nog nooit gezien, misschien toch maar even gaan kijken. Als ik het tot zo laat uit kan houden!

    als reactie op de film Amistad

  • Het enige wat ik leuk vind van startrek is de enterprise serie en die film met picard en de borg.

    als reactie op de film Star Trek VI: The Undiscovered Country

  • Erg spannende thriller vond Gibson wel overtuigend overkomen als paranoide mannetje! [rating 3.5][/quote]

    als reactie op de film Conspiracy Theory

  • Vermakelijke film, heb deel 2 al gezien en die staat ook weer bol van de actie sommige achtervolgingen (o.a. door een coke plantage) zijn echt super. Alleen is 2 uur en 20 minuten wel erg lang voor een actiefilm! Bovendien gaat meer van hetzelfde ook voor deze films op.

    als reactie op de film Bad Boys

  • [quote]Volgens IMDb: Language: Dutch / English / French / Spanish / Japanese 8-)[/quote] Dan lijkt me moeilijk om te volgen!

    als reactie op de film The Delivery

  • [quote]Ik vond 'm tegenvallen, deze film. Vooral de scenes in Vietnam zien er nep uit.[/quote] Vietnam??? Vanavond nog maar eens kijken dan, ik kan me niks over vietnam herrineren.

    als reactie op de film Rules of Engagement

  • Weinig keus vanavond, dus dan maar deze. Een van de beste films van will smith!

    als reactie op de film Enemy of the State

  • [quote]Origineel is van Junky XL, met dealing with the roster en niet aquagen :N, die hebben het duintje alleen gejat[/quote] Ja weet ik maar de aquagen versie is beter!

    als reactie op de film Blade

  • [quote]Ja, Blade is een personage van Marvel Comics. Alleen is Blade de domste comic verfilming ooit... :r[/quote] De Hulk nooit gezien? Vond het voor een actiefilm wel goed en dan dat nummer hehh, OMG, dat draai ik nog steeds snoeihard! (Phatt bass van Aquagen)

    als reactie op de film Blade

  • [quote]''Jeryy Ma-F*cking Quire'' [/quote] Ik dacht precies hetzelfde. 8-)

    als reactie op de film Jerry Maguire

  • [quote]Rustig mensen, iedereen mag een mening hebben. Ik vond deze film ook weer super! Ik vond dat Garcia zijn rol geweldig speelde! Hij speelde de rol niet zoals De Niro in deel (1 en) 2, want dat was ook niet de bedoeling. Hij was de zoon van Sunny en had daarom ook dezelfde karaktereigenschappen. Voornamelijk opvliegerig en een had een grote mond. Eerst doen en dan denken is zijn motto. [spoiler]Geweldig ook hoe koelbloedig hij was toen twee tugs hem wilden vermoorden in zijn slaap... echt een super scene. Puur instinkt [/spoiler] Dat veel mensen de Nero in deel 1&2 beter vinden dan in 3 komt idd door de rol die hij speelt. De Nero is gewoon goed in de kwade, gekrenkte man.. in deel 3 probeert het personage dat hij speeltl de "good guy" te worden, dus in deze film moet hij zijn natuur een beetje intemmen.. Misschien heb ik het helemaal mis hoor, maar zo kijk ik ertegen aan. Ook deze pas weer in het rijtje thuis. Het einde was niet zo fijn, maar past weer thuis in de sfeer van de saga.[/quote] Je bedoeld Pacino, neem ik aan. Ik vond deel 3 eigenlijk niet veel aan vergeleken met de eerste 2 delen. Het straalde niet echt de gangster sfeer uit en ik miste het karakter Tom Hagen, vond dat een leuk karakter. De aftakeling van Michael Corleone had ik liever ook niet gezien.

    als reactie op de film The Godfather: Part III

  • Vind het op zich wel een origineel uitgangspunt, erg ongeloofwaardig maar wel best vermakelijk!

    als reactie op de film Urban Legend

  • [quote]Ik had 2x de kans om deze film te kijken, maar nooit gedaan.. Vanavond dan toch maar kijken :)[/quote] Nee natuurlijk ga je vanavond die film niet kijken, vanavond Tsjechie - Nederland kijken als trotse Nederlander!

    als reactie op de film Practical Magic

  • Het beste van de hele film is de soundtrack van Jamiroquai (of hoe je die naam ook schrijft)!

    als reactie op de film Godzilla

  • Ik heb deze zelfs in de bios gezien, vond hem wel goed voor Nederlandse actiefilm. Heel wat beter dan Delivery iig.

    als reactie op de film Lek

  • John Carpenter = kijken. Volgens mij heb ik hem al gedeeltelijk gezien, het verhaaltje komt me zo bekend voor.

    als reactie op de film Village of the Damned

  • Ik vind het wel een goede thriller. Misschien doordat ik graag naar Matt Damon kijk, naar z'n acteerprestaties dan hehh!

    als reactie op de film The Talented Mr. Ripley

  • [quote]Je hebt gelijk, zie dat die prutsers van Yorin een andere film uitzenden :X sorry about that![/quote] Geeft niks vond de platvloerse humor wel leuk!

    als reactie op de film Candyman: Day of the Dead

  • Lol, heb nog geen week geleden de boxset op dvd gekocht. Een van de beste misdaad films ooit, vond deel 2 alleen beter, die afwisseling in levensverhalen vond ik zeer goed in elkaar gezet. [quote]I'm gonna make him an offer he can't refuse"[/quote] Legendarisch!

    als reactie op de film The Godfather

  • Tja deel 1 is een van de beste horrorfilms allertijden, durf nog steeds niet voor de spiegel 5 keer candyman te zeggen!

    als reactie op de film Candyman: Day of the Dead

  • Films met Kevin Spacey zijn meestal wel goed, ga ik dus wel kijken! [quote]beetje mijn naam stelen :E[/quote] En waar heb jij je nick vandaan gejat?!

    als reactie op de film Pay It Forward

  • [quote]Sorry hoor; maar Will Smith had in de Fresh Prince of Bel Air moeten blijven! Zijn films suck!! :Z[/quote] Vond Bad Boys best te pruimen en ook bij MIB heb ik me goed geamuseerd. Net als Independence Day en Ali.

    als reactie op de film Wild Wild West

  • Deze film gaat toch over operatie Market Garden of niet? Zo ja dan is ie wel erg goed, iig beter dan dat de imdb users hem waarderen.

    als reactie op de film A Bridge Too Far