Baba Yaga Avatar

Baba Yaga

Laatste reviews

Baba Yaga heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ondanks het geld lijkt mij niet makkelijk om beroemd te zijn. Het is niet voor iedereen weggelegd. Wat genotsknots betreft, iemand die zoals Brad Pitt uitziet hoeft niet beroemd te zijn om het in welke vrouw dan ook te steken. ..."
Brad Pitt: ''Beroemd zijn is lang niet altijd even makkelijk''
"...Wat een onzin. Disney plus heeft helemaal geen content. Niemand gaat netflix ruilen voor een aantal star wars en marvel films...."
Heel wat mensen willen Netflix dumpen voor Disney+
"...Ik ben een groot fan van Dicaprio. Het is een geweldige acteur die rollen uitkiest zoals geen ander. Als dicaprio in een film zit dan weet je dat het goed is. Dat gezegd hebbende, Phoenix is de beste acteur ter wereld wat mij betreft. Er is geen rol......"
Regisseur 'Joker' reageert op gerucht dat Leonardo DiCaprio eerste keus was voor de rol
"...Objectiviteit is ver te zoeken in deze recensie. Het lijkt wel alsof Quentin Tarantino de erfenis van de recensent heeft gestolen...."
Once Upon A Time... In Hollywood
"...@splashysleet20 Grappige opmerking. Amber heard is een nobody die erg makkelijk te vervangen is. Zij is echt niet op hetzelfde niveau als johnny depp. Zij heeft haar hele carrière te danken aan depp. Niemand kende haar voor die relatie...."
Warner Bros. wipt Johnny Depp mogelijk uit 'Fantastic Beasts 3'

laatste ratings

Baba Yaga heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Baba Yaga heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.