RobzZ01 Avatar

RobzZ01

Laatste reviews

RobzZ01 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Jeetje, halen sommige mensen ooit nog ergens plezier uit? Waar kan je je over opwinden zeg... Als het ware is het gewoon een visual album bij het album ‘The Lion King: The Gift’, wat al een erg sterk album was. Met deze nieuwe clipjes zet ze het pro......"
Nieuwe Disney Plus-film gigantisch succes bij critici en publiek
"...Volledig onschuldig zullen we nooit weten natuurlijk maar je kan wel onderzoek doen naar degene die misbruik hebben geclaimd en daar komt toch een ander verhaal uitrollen dan op het eerste gezicht lijkt. Bekijk deze YouTube / Amazon Prime docu maar e......"
Hoe verliep Michael Jackon's 'X-Men' auditie precies?
"...Wie zegt dat een Ray Fisher bijv. niks achter de schermen heeft proberen te doen tegen het gedrag van Whedon? Als dat niets oplevert... dan maar publiekelijk toch? Het nadeel wel hiervan is dat iedereen zich genoodzaakt voelt om gelijk een kant te k......"
Gerucht: Gal Gadot weigerde geseksualiseerde Wonder Woman in 'Justice League' op te nemen
"...Er is wel iets meer context te melden hierover natuurlijk. Als je als actrice een film bijna volledig gefilmt hebt en er komt dan een andere regisseur die de film overneemt en dan vervolgens scéne's wijzigt naar dit soort "grapjes" en meer gaat focu......"
Gerucht: Gal Gadot weigerde geseksualiseerde Wonder Woman in 'Justice League' op te nemen
"...@Nature Wat een onzin. Met versoepelingen komen meer besmettingen. Dat lijkt me logisch toch? Dat is vanaf het begin al ingecalculeerd. De besmettingen stijgen nog nergens de pan uit en al helemaal niet in de ziekenhuizen. Niets voor om bang te zijn......"
Gerucht: 'Tenet' toch in augustus in Europese (en Nederlandse?) bioscopen

laatste ratings

RobzZ01 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

RobzZ01 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.