RobzZ01 Avatar

RobzZ01

Laatste reviews

RobzZ01 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Vraag me dan wel af waarom ze BvS en Suicide Squad vóór Man of Steel uitzenden...."
Dit zijn de films tijdens Meimaand Filmmaand op Veronica!
"...Leuke film maar niet bijzonder. Met Vikander in de rol hadden ze echter goud in handen en het had zonde geweest als hier niet op doorgepakt was. Gelukkig lijken ze vooralsnog niet af te gaan op de middelmatige opbrengst, omdat, gelukkig, het budget......"
'Tomb Raider' met Alicia Vikander krijgt sequel!
"...Ik dacht dat Depp juist degene was die afgelopen maand met bewijzen aan kwam zetten? En dat Heard juist alleen maar verwijten heeft. Waarom zou überhaupt iemand verwijderd moeten worden uit een franchise? Hun prive leven is toch gewoon hun ding? Dat......"
Warner Bros. wipt Johnny Depp mogelijk uit 'Fantastic Beasts 3'
"...Dat is toch een betere score voor Shazam! dan voorheen voorspeld. Dacht dat daar toen maar iets van 40-45 miljoen voor het openingsweekend voorspeld werd. Afwachten wat Hellboy teweeg kan brengen volgende weekend, maar ik verwacht dat Shazam de kopp......"
'Shazam!' houdt 'Pet Sematary' kinderlijk eenvoudig van koppositie
"...Into the Spider-Verse helaas nog steeds niet gezien. Ik weigerde hem om hem in het Nederlands te bekijken. De enige versie die in de meeste bioscopen te zien was. Ff lekker wachten op de 4K versie. Mooi verjaardagscadeautje! :)..."
Nieuw op Blu-ray: Van 'Aquaman' tot 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

laatste ratings

RobzZ01 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

RobzZ01 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.