RobzZ01 Avatar

RobzZ01

Laatste reviews

RobzZ01 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Het origineel, de remake en het vervolg daarop (The Beginning) zijn alle drie ijzersterke horror films. Met Fede Alvarez kan hier zonder twijfel een 4e knaller aan toegevoegd worden (al heb ik zijn Millennium film nog niet gezien, en die schijnt niet......"
'Evil Dead'-regisseur maakt nieuwe 'Texas Chainsaw Massacre'!
"...Haar eigen film was nog prima daar ze pas richting het einde haar krachten verkreeg, maar idd: veels te krachtig gemaakt. Snap die motivatie ook niet zo om haar zelfs nog krachtiger dan Superman te doen laten lijken. Waar is haar zwakte?..."
Waarom de rol van Captain Marvel zo klein is in 'Avengers: Endgame'
"...@Mav Damian De nieuwe Tarantino doet het prima. Moet ook nog zn premiere in China, Japan en Italië beleven...."
Derde 'Fallen'-film scoort, 'Hobbs and Shaw' boekt monsterscore!
"...Wat een flinke onzin dat Dark Phoenix deze poll wint. Gewoon een prima, niet al te schokkende film, die al deze negativiteit niet verdient heeft. Een beetje meepraten heb ik het idee ipv zelf de film bekijk en er een oordeel over vellen...."
POLL: Slechtste films in 2019 (tot op heden)
"...En terecht! Hele leuke film weer. Schandalig dat Toy Story in Nederland gewoon 1,2 miljoen euro achterstand heeft op Secret Life of Pets 2. Wat een wansmaak ook weer in dit land... IT het miljard? Sluit de mogelijkheid niet uit, maar het blijft las......"
Disney's 'Toy Story 4' als zesde film in 2019 over het miljard

laatste ratings

RobzZ01 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

RobzZ01 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.