mic-abuser Avatar

mic-abuser

Laatste reviews

Devdas(2002)

"...Woooooooooowwwwwwwwww WAT EEN :W Zo hoort een romantische drama er uit te zien. Super acteerprestatie, geweldige dialogen (1 en al poëzie, maar..."

Laatste reacties

"...[quote=moviefreak999]Ik vond wel dat Eminem het super deed in 8 mile.[/quote] Zo moeilijk en lastig te acteren was die rol niet voor hem... hij speelde namelijk zichzelf :} (vermakelijke film overigens)..."
Opmerkelijk. 50 Cent graatmager voor nieuwe film
"...[quote=marcjeb]Of ben jij gewoon een aso als iemand wat vraagt, reageer dan gewoon niet... want met al die woorden die je hebt geschreven had je ook het andwoordt kunnen geven.[/quote] Opzich heb je wel een punt... maar kom op... in letterlijk de ee......"
Rotterdam barst los [IFFR 2010]
"...Wow... dit moet wel de slechtste film allertijden zijn afgaande op de reacties hier... Toch maar eens kijken dan :+..."
The Watcher
"...Ik wens de gehele FoTV-crew en de rest van de bezoekers en forumleden ook een zalige kerstmis/hanukkah/whatever en een voorspoedig nieuwjaar toe :)..."
FilmTotaal kerstkaart
"...[quote=Sissi]Een luchtige, romantische komedie. Een absolute damesfilm. Ik kan me niet voorstellen dat een man deze film kan uitzitten :? Het lijkt wel of Matthew McConaughey in elke film dezelfde rol speelt, begint een beetje saai te worden............"
How to Lose a Guy in 10 Days

laatste ratings

mic-abuser heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mic-abuser heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.