germainvandrunen Avatar

germainvandrunen

Laatste reviews

Captains Courageous(1937)

"...Ik heb een aantal jaren geleden volgens mij wel eens een keer Frankenstein en Dracula gezien en daar wou ik het graag bij houden. Dat komt omdat die..."

Captains Courageous(1937)

"...Waarom zou ik oude films gaan kijken als er al remake's van zijn gemaakt die leuker zijn? Maar goed als jij denkt dat ik een heleboel "leuke" oude..."

Captains Courageous(1937)

"...Ik heb The War of the Worlds 1 keer gezien en dat was gelukkig voordat ik Independence Day had gezien anders had ik hem na 5 minuten afgezet. De..."

Captains Courageous(1937)

"...Hmmm... wat Donald Duck betreft is dat een uitzondering en dat geldt ook voor de James Bond films. Ik dacht dat de eerste Star Wars uit 1978 kwam maar..."

Laatste reacties

"...Erg goede film ik ben erg nog steeds van ondersteboven T+) T+) :W :W..."
The Green Mile
"...Wauw echt deze film moet ik gewoon op dvd hebben het verhaal is zo ongelofelijk goed van zulke ongelofelijke goede films met zo'n ongelofelijk goed verhaal heb ik er maar een paar gezien T+) :W :W :W..."
The Usual Suspects
"...Ik ook het komt niet vaak voor dat iedereen hier het er over eens is dat een film superleuk is :E..."
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
"...Nou ik heb hem gezien en ik vindt het een topfilm! T+) Zolang hij en de andere twee delen niet te vaak op tv komen zal ik ze met plezier bekijken :E..."
Flodder in Amerika!
"...Misschien als ik 10 jaar jonger was dat ik hem toen wel leuk gevonden had maar nu vindt ik het maar kinderachtig. }:..."
Muppets from Space

laatste ratings

germainvandrunen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

germainvandrunen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.