Dimmie Avatar

Dimmie

Laatste reviews

Bringing Up Baby(1938)

"...Deze film is een chaos. Nee, niet de gebruikelijke chaos die je bij zo'n oude screwball comedy verwacht. De chaos zit 'm in het geforceerd leuk en..."

Arsenic and Old Lace(1944)

"...Ja, ik kom er een beetje laat mee, maar dat komt doordat de film niet op de Fok! frontpage stond B-) Dat is mijn startpagina en dan zie ik vanzelf..."

Arsenic and Old Lace(1944)

"...Waarom worden films met een 5 op IMDb bij de filmtips gezet en wordt een van de beste comedies ooit gemaakt daar niet bij geplaatst? Deze film is een..."

Laatste reacties

"...Zeker weten dat het niet de Transformer versie van Skeletor of Predator is? ;)..."
Blik op Megatron
"...Wat een merkwaardige keuze om een x-rated tekenfilm uit te zenden op oudejaarsavond. X-rated vermaak voor het hele gezin, da's nog eens een bijzondere oudejaarsavond! ;)..."
Fritz the Cat
"...Ah, dat belooft weer een rampzalige film te worden :)..."
Trailer Bean 2
"...Zoiets wordt ook gedaan door [url=http://www.archive.org/details/feature_films]archive.org[/url], al jaren. En daar zijn intussen heel wat public domain films én film serials te vinden. En je kan er zelfs films in mpeg2 formaat downloaden. Alleen is......"
Gratis films
"...En dan te bedenken dat het script verre van af was en er aan geschreven werd terwijl de opnamen in volle gang waren. Wat Ingrid Bergman nou niet bepaald het idee gaf dat het een goede film zou worden...."
Casablanca heeft beste script

laatste ratings

Dimmie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Dimmie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.