Seneris Avatar

Seneris

Laatste reviews

Als twee druppels water(1963)

"...Ik heb deze film wel in de bioscoop gezien... en ben toch pas 21. Hoe kan dat? Nou, ik heb 'm voor mijn opleiding gezien (theater-, film- en..."

Laatste reacties

"...[quote=Rarara]Het verhaal is geschreven door Neil Gaiman en Dave Mckean (beroemdheden in de horror literatuur en de comics) Dat maakt het bijzonder interessant.[/quote] Ben ik helemaal met je eens! Ik heb zelf een boek aangeschaft over de film, m......"
Nieuwe beelden MirrorMask
"...Nou, ik wil deze film dus wel graag zien. Ik ben erg benieuwd wat er uit deze combinatie van Dave McKean en Neil Gaiman is voortggekomen. De combi heeft in ieder geval al veel leuke projecten opgeleverd (het boek Coraline, de Sandman comics, etc.)......"
Trailer MirrorMask
"...Wow! Dat ziet er mooi uit! Leuke sfeer... Echt een film die k wil zien. (Ik zal mijn zus meeslepen, die is helemaal fan van Nightmare before Christmas)..."
Trailer Tim Burtons Corpse Bride
"...Mij sprak de beschrijving juist erg aan. Het lijkt me erg interessant om juist de psychologische aspecten van Magneto terug te zien. Het hoeft van mij niet allemaal aktie te zijn. Ik ben benieuwd of de film er daadwerkelijk komt...."
Turner over Magneto spin-off
"...Ik heb veel films van Tim Burton gezien, maar deze nog niet. Ik zou deze film dan ook graag willen zien. Van wat ik heb gelezen lijkt het me een leuke film, met een mooi sfeertje. Als kind was ik echt helemaal verslaafd aan de tekenfilmserie......"
Beetlejuice

laatste ratings

Seneris heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Seneris heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.