ikke Avatar

ikke

reacties

  • Verhalen van Luc Besson (5th element, taxi, leon) vallen meestal bij mij erg goed in de smaak. ik denk dat ik deze wel ga kijken..

    als reactie op de film Wasabi

  • Geweldig leuke film dit! Mijn favorite komedie, het verhaal gaat helemaal nergens over maar is wel een groot avontuur! [quote=WoUtoMatiC]Waarom nou weer zo laat? Richt Veronica zich op de werklozen ofzo?[/quote] :) Zou geen rare keus zien gezien de karakters in de film "the rug really tied the room together, man.."

    als reactie op de film The Big Lebowski

  • Ha! deze hoes ontgaat me iig nooit in de videotheek.. Ik heb hem ooit eens aangeraden gekregen maar hem nooit gezien. IMDB en FT lijken over het rapport cijfer nogal te verschillen, ik w8 verdere reacties af..

    als reactie op de film Lucía y el sexo

  • Ik hoef hier niet echt wat aan te te voegen... KIJKEN!! zeker als je hem nooit gezien hebt. depp en pacino spelen een geweldig staaltje acteerwerk over hoe een infiltrant via een oude, teleurgestelde mafioso zich wegwijs maakt in de onderwereld. ik begrijp niet dat je deze dvd overal voor een prikkie ziet liggen.

    als reactie op de film Donnie Brasco

  • Spannende film, als je 'm nooit gezien hebt zeker een aanrader. Ik begrijp niet dat ie zulke negatieve reacties oproept. Het verhaal vond ik meeslepend en het acteerwerk goed, daarbij is ie met vlagen ook erg spannend.

    als reactie op de film Stigmata

  • Kan me herinneren dat ik deze als jonge tiener heel heftig vond.. Waarschijnlijk belooft dat niet heel veel goeds, maar ik ga 'm toch maar kijken.

    als reactie op de film Colors

  • Erg vermakelijke flm van de makers van de Big Lebowski. De humor zit 'm niet alleen in de dialogen maar vooral in de enorme 'domheid' van de 3 hoofdrollen, die op hun eigen manier brilliant zijn. Het is meer een aanschakelingen van rare gebeurtenissen dan een normale film. Zeker de moeite waard!

    als reactie op de film O Brother, Where Art Thou?

  • Eerste keer vond ik 'm wel ok, maar bij nader inzien gaat zo veel fout en iedereen schreeuwt en is zooo para dat de cast eigenlijk in zn geheel antipathie opwekt. Geen rukfilm maar zeker geen topper

    als reactie op de film Very Bad Things

  • Vond de film ok, maar de hype die eromheen was toen die uitkwam begrijp ik echt niet, als je een beetje oplet heb je de clou al na een 1/2 uur door, [spoiler]iedereen, behalve Osment negeert Willis...[/spoiler] al met al als je hem nooit gezien hebt is ie de moeite waard, maar een 8.2 v IMDB is wel erg hoog..

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • Asterix & Obelix "Missie Cleopatra vond ik erg vermakelijk, gewoon een leuk verhaal met leuke karakters en settings, ik ga deze wel kijken..

    als reactie op de film Astérix et Obélix contre César

  • Als je hem nooit gezien hebt zeker kijken, de verwarring die deze film meegeeft is dusdanig van aard dat je zelf blijft twijfelen. De cast acteert goed en geloofwaardig. Het einde mag dan wazig zijn en misschien ongelovelijk, maar dat zijn zoveel films, dat haalt voor mij de kracht vd film niet weg. Ik had trouwens 'Catching the Butterfly' vd Verve verwacht op het einde..

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • 10 jaar gelden voor het laatst gezien, kan me herinneren dat ik toen niet meer bij kwam..

    als reactie op de film See No Evil, Hear No Evil

  • Ik heb deze film anderhalf keer gezien en begreep niet waarom zoveel mensen deze film top vinden... Acteerwerk is niet slecht maar de dialogen zijn vrij saai.. Typisch een film waarvoor je in de stemming moet zijn denk ik, mij deed ie niets...

    als reactie op de film Clerks.

  • Wacht maar schat ik haal je koffer wel even op....... geweldige film!! laat ik als zoveelste vermelden dat als je deze nooit hebt gezien je echt wat mist.. Super cast, sterk verhaal en een aantal legendarische scenes! waaronder de al besproken ontmoeting tussen hawkins en hopper. bevat ook brad pitts meest brillante bijrol! (trouwens deze film kan je al voor 6.99 bij mediamarkt of free record halen)

    als reactie op de film True Romance

  • Hij is wel aardig.. Het heeft wel een Trainspotting feel, maar is wat luchtiger en gaat meer over de jongeren cultuur in GB is z'n algemeenheid tov heroine junkies in Trainspotting.. Zeker de moeite waard.

    als reactie op de film Human Traffic