pcrrules Avatar

pcrrules

Laatste reviews

pcrrules heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Heerlijke deze absurde humor, je moet er van houden, je vind hem namelijk leuk of totaal niet leuk ertussen valt niemand. En wat zeker vast sta is dat ik er van hou. Gewoon lekker lachen om flauwe grappen. Één woord: HEERLIJK :)..."
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
"...Tja een standaard amerikaanse komedie. Niets bijzonders, leuk voor een avond waarop je niets te doen hebt. Geen topper, maar vermakelijk. Een 6 krijgt hij van me...."
Deuce Bigalow: Male Gigolo
"...Ik heb deze film nog niet gezien. En vriend van mij heeft hem op DVD en spreek er vol lof over en hier lees ik reacties die de film matig vinden... Toch aar even kijken, maar heb geen grote verwachtingen...."
Swordfish
"...Tja valt weinig over te zeggen, een film voor een saaie avond. Ik heb slechtere films gezien, maar tot de top behoort hij ook niet. Aardig wat voorspelbare onderdelen en standaard verhaal, maar geen reden tot het compleet afkraken van deze film. D......"
Red Planet
"...Echt een meesterwerk, alle voorgande reactie delen mijn mening. Ik vind vooral het einde gewoon geweldig, ik was gewoon even stil, wat ik normaal niet zo gauw ben. Echt een meesterlijke film..."
American Beauty

laatste ratings

pcrrules heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

pcrrules heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.