Roy Batty Avatar

Roy Batty

reacties

  • Wow, dit is echt een film die ik meer dan 15 jaar geleden zag. Weet nog dat ik hem toen erg indrukwekkend vond. Wordt alleen wel heel erg laat uitgezonden. Voor mij jammer maar veel plezier aan de mensen die hem wel gaan zien!

    als reactie op de film The Emerald Forest

  • Dit is een van mijn favoriete films ooit. Sean Penn is top, zoals altijd. En dan die o zo bijzondere soundtrack. De versie van The Long Road van Eddie Vedder met Nusrat Fateh Ali Kahn is enorm ontroerend. Topfilm, absoluut kijken. Een dikke 9!

    als reactie op de film Dead Man Walking

  • Zeg wat je wil maar ik doe nooit geen oog dicht nadat ik deze heb gezien. Wel jammer van Jeff Daniels. Wat een total wanker...

    als reactie op de film Arachnophobia

  • Deze film is een topper. Ik ben zelden zo verrast geweest door de wending die de film plotseling neemt... Naja, behalve bij The Usual Suspects dan... Of The Shawshank Redemption... Of From Dusk Till Dawn... :X Vergeet mn gelul en kijk deze film gewoon.

    als reactie op de film Festen

  • Heb deze film ooit een jaar of tien geleden knetterstoned gezien. Vond em toen wel vet. En als F. Murray Abraham in een film speelt, samen met Gary Busy, vind ik em meestal nog een keer het bekijken waard. Moet ik wel opschieten met naar huis komen vanuit drumles. Damn, I'm just too busy :}

    als reactie op de film Surviving the Game

  • Heej, deze heb ik nog geen 2 maanden geleden ook al op TV gezien. Wel heeeeeeel erg goed. De kermis scene is onvergetelijk. Echt een film die je bij blijft. Heb het alleen helaas vanavond te druk met het bekijken van de Live Aid DVD :P

    als reactie op de film Stanza del figlio, La

  • Ik kan me herinneren dat ik deze film jaren geleden ooit eens heb gezien en dat ik em toen wel cool vond. Volgens mij zat dr ook wel lekker veel bloot in. Ga em dus weer ns kijken :P

    als reactie op de film Flesh+Blood

  • Teddy KGB: And in my club I'll splash the pot whenever the faaaack I please. :D Deze film is te gek. Voornamelijk John Malkovich is legendarisch als Teddy.

    als reactie op de film Rounders

  • Yep, deze is inderdaad erg cool. Brian Dennehy speelt echt fantastisch als de town bastard. Ga ik zeker kijken... als ik t niet te druk krijg met basgitaar spelen :)

    als reactie op de film In Broad Daylight

  • Hmm. Vind Julianne Moore eigenlijk niet echt lekker. Doe mij Sela Ward maar ;) Geweldige film. Ford rules. De scene die me altijd is bij gebleven is [spoiler]waar hij in het pasfotohokje foto's van zichzelf laat maken voor de fake hospital-ID. De poging om in de camera te lachen (na alle ellende die hij tot dan toe al heeft meegemaakt) is aandoenlijk.[/spoiler] Echt top! Kijken!

    als reactie op de film The Fugitive

  • Goeie film dit. Pete Postlethwaite heerst, zoals altijd. Ga zeker weer kijken.

    als reactie op de film In the Name of the Father

  • Indy is cool en ik vind eigenlijk alle drie de delen goed. Ze hebben elk een andere nadruk en dat vind ik eigenlijk wel erg sterk. Helaas kan ik vanavond niet kijken. Dus geen kans om mijn Indiana Jones shirt aan te trekken en de tune mee te tetteren als ie voorbij komt. Better luck next time :)

    als reactie op de film Indiana Jones and the Last Crusade

  • [filmquote]Mmmmmm, Juicy Fruit[/filmquote] :E

    als reactie op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest