paco Avatar

paco

Laatste reviews

paco heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deze film zou vaste kost moeten zijn voor iedereen die naar het buitenland word gestuurd om te vechten ( bij wijze van voorlichting )...."
The Deer Hunter
"...[quote=ruben][b]bag·ger (de ~, ~s)[/b] 1 modder 2 tropische zuigvis 3 elke film met Steven Seagal / Martin Lawrence of gemaakt door Stephen Sommers[/quote] Bagger ok, maar wat voor een soort bagger ( redelijk......"
Exit Wounds
"...Ik ga het er op wagen. Er zijn slechte films, en slechte. De één is soms best nog onderhoudend en de andere echt pure tijdsverspilling. Ik ga er vandaag achter komen welke van de 2 Anaconda is. :+..."
Anaconda
"...[quote=Lord Voldemort]Bedankt Filmtotaal! Dankzij de beschrijving weet ik wat er gebeurt en hoef ik ook mijn tijd er niet aan te verdoen! :)[/quote] Je wil je tijd niet verdoen? Dan heb ik nog een tip voor je : Gooi je T.V en DVD-speler uit het ra......"
Bröderna Lejonhjärta
"...[quote=Pulp More]Het IMDB-cijfer is niet bepaald representatief.[/quote] Het IMDB is een gemiddelde van smaken van iedereen die het de moeite waard vind om op een film te stemmen. Meer is het niet. Wat wil je nou van de IMDB? Hoe dan ook als je e......"
Superstorm

laatste ratings

paco heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

paco heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.