Borat Avatar

Borat

reacties

  • [quote=flip]Deze film is zonder twijfel een van de mooiste film die ik ooit heb gezien, de zwart-wit keuze is heel goed en wijs genomem omdat zo de omstandigheden van toen een beetje word gereflecteerd. Maar ook de afwisseling met kleur is heel erg goed gedaan. De laatste scene en ook die scene waarbij waarbij je deze echte mensen ziet die gered werden is gewoon waanzinnig mooi. Een waargebeurd verhaal over de holocaust en verfilmd door Spielberg, alleen daarom moet je het al kijken.[/quote] Helemaal niet.

    als reactie op de film Schindler's List

  • Dit is een van die films waarbij ik als eerst dacht: :} en vervolgens :Z. Meer heb ik er niet over te zeggen behalve :O

    als reactie op de film Blues Brothers 2000

  • [quote=Dr. Strangelove]Ok, Flip, helemaal duidelijk dat je helemaal leip op deze film bent. Ik ben alleen bang dat ik jouw gevoel voor spelvaardigheid en grammatica iets minder briljant vind.[/quote] Ik ben bang dat jij een beetje off-topic gaat. De bedoeling is om te praten over Mulholland Drive maar jij praat over dingen die irrelevant zijn, dat maakt jouw reactie dus helemaal :? Om toch on-topic te blijven wil ik zeggen dat dit een dijk van film is. Complex maar uiterst briljant. T+)

    als reactie op de film Mulholland Drive