mtlife Avatar

mtlife

reacties

  • Ik merkte het :p daardoor miste ik helaas wel de eerst 10 minuten. Maar goed, enjoying it so far :).

    als reactie op de film Manhunter

  • Hij wordt iig niet uitgezonden op rtl7, of ik keek net raar.. want ik zag toch echt een aankondiging voor the pink panther :|

    als reactie op de film Manhunter

  • Jaah vette film :D vind m zelf leuker dan 1, maar ken m alleen int nederlands (vhs :D:D) toch maar even langszappen.. maar waarschijnlijk erger ik me aan de engelse stemmen omdat ik nederlands gewend (t?) ben :).

    als reactie op de film Toy Story 2

  • Eenmaal gezien.. nu wilde ik hem weer gaan kijken maar zitten me ouders vulcano te kijken :@ toch jammer.. klote schotel ik wil ook kabel met meerdere zenders tegelijk :D

    als reactie op de film Goldfinger

  • Maar ik snap niet, als de gorillas in de mist zitten.. hoe kunnen de jagers dan hun zien? En als de jagers hun niet kunnen zien.. dan zijn ze toch ook niet bedreigd? ... sommige film titels moet je gewoon flauwe grappen maken.. maar ja ik kijk vanavond wel of het wat is :)

    als reactie op de film Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey

  • [quote=Marty Feldman]Dat geheugen verlies van die gozer is toch helemaal geen probleem ? Die gozer is een probleem !! Enne.... het gaat niet om de kwantiteit, al of niet nep, (nep dus) maar om de kwaliTIET ! Let op de woordgrap ....:B[/quote] deze grap is gewoon zo slecht dat ik het niet kon laten om toch een glimlach op mijn gezicht te krijgen haha.. en ik wist niet eens dat er een baywatch film was.. nu begin ik toch te twijfelen, of Ray (is op film2, voor de liefhebber).. of deze ;).. tough choice..

    als reactie op de film Baywatch: Hawaiian Wedding

  • [quote=mercapto]Tja, niks heel erg mis met deze film, zeker niet wanneer je Mean Machine van vanavond erbij neemt, die een 6,2 krijgt maar nog geen 2,0 waard is :)[/quote] haha, en toch heeft mean machine zoveel indruk gemaakt op sommige mensen dat ze er nog een american football remake (The Longest Yard) van gaan maken ook. Die trouwens echt een exacte kopie is van mean machine.

    als reactie op de film True Romance

  • [quote=Scarkees][spoiler]...Laatste shoot out is ook niet erg origineel, en dan nog een dom happy end....[/spoiler][/quote] thx, had um dus nog niet gezien :) [spoiler]happy end[/spoiler] verraad natuurlijk niet veel maar wel teveel. Bedankt voor het gebruik van de spoiler tag! (ik wou je bijna zelf nog gaan quoten zonder spoiler tag.. :D)

    als reactie op de film True Romance

  • 3 is toch met die beesten die scheten laten :P

    als reactie op de film Tremors 4: The Legend Begins

  • Ik heb per ongeluk een 9 gevote omdat mn scroll wiel vast zat op het cijfer stemmen :( ik vind het zover ik me kan herinnere wel lollig. Maar ja, toen was ik klein :P weet niet of de droogheid nu nog aanslaat bij mij.

    als reactie op de film Filmpje!