Hugh Jackman verwoestte zijn stem met Wolverine

Hugh Jackman verwoestte zijn stem met Wolverine

De acteur beschadigde zijn stembanden door teveel te grommen en schreeuwen als Wolverine.

Hugh Jackman werd bekend door zijn rol als Wolverine. Hoewel deze rol hem op de kaart heeft gezet in Hollywood denkt de Australische acteur dat de rol ook zijn stem heeft verwoest.

Jackman is druk aan het trainen voor zijn terugkeer als Wolverine in Deadpool 3. De acteur onthulde dat hij niet meer in zijn kleren past omdat zijn spieren te groot zijn. De acteur scheurde meerdere keren uit zijn broek op het toneel in broadway. Maar zijn kleding is niet het enige dat kapot is gegaan.

Teveel grommen en schreeuwen
Aan de BBC vertelde de acteur dat hij zijn stembanden heeft beschadigd door zijn rol als Wolverine. "Ik heb mijn stem heel veel schade toegebracht door Wolverine te spelen. Mijn kopstem is niet meer zo sterk en dat komt door al het grommen en schreeuwen dat ik heb gedaan als Wolverine."

"Mijn stemcoach zou nachtmerries hebben over wat ik allemaal als Wolverine heb gedaan. Ik heb technieken geleerd hoe te schreeuwen zonder mijn stem te verwoesten. Maar als Wolverine heb ik toch mijn stembanden flink beschadigd. Ik werk met een zangcoach om mijn stem niet verder te beschadigen. Ik werk hard aan mijn lichaam en aan mijn stem voor elke rol."

Ryan Reynolds verslaan
Jackman zal weer als Wolverine te zien zijn in de nieuwe Deadpool-film. De acteur heeft zes maanden de tijd om in de beste vorm van zijn leven te komen. "Ik wil sterker zijn dan ooit, meer dingen kunnen doen en ik wil die Ryan Reynolds de mond snoeren." vertelt de acteur.

Deadpool 3 moet in november 2024 in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair