Deze nieuwe Netflix Original staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

Deze nieuwe Netflix Original staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

We Have a Ghost scoort meteen op Netflix.

De Netflix Top 10 heeft weer een nieuwe koploper te pakken en opnieuw is dat een Original van de streamer zelf. Dit keer geen actiefilm, thriller of romkom, maar een horrorkomedie over een spook in een huis.

De film heet We Have a Ghost en wordt door Netflix omschreven als "aangrijpend" en "grappig". De horrorkomedie voor 12 jaar en ouder komt van regisseur Christopher B. Landon en je ziet rollen van onder meer Anthony Mackie, David Harbour en Jennifer Coolidge.

Wisselend ontvangen
De film van de regisseur van titels als Freaky en Happy Death Day wordt wat wisselend ontvangen, bijvoorbeeld met 43 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"We Have a Ghost heeft een leuk concept en een getalenteerde cast. Helaas weet deze griezelig ongelijke jaren 80-achtige film er ook heel weinig mee te doen," aldus de critics consensus.

Nu op Netflix
De film komt dus gelijk binnen op de eerste plaats in de Netflix Top 10. Wil je ook lachen bij de spookfilm, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Een gezin ontdekt dat een geest met een duister verleden rondspookt in hun nieuwe huis en wordt een internetsensatie - en het doelwit van een schimmige overheidsinstantie.

NieuwsFilm

meest populair