Deze stevige film is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze stevige film is Netflix nu helemaal aan het veroveren

The Gentlemen is een echte must see (voor de Guy Ritchie-fans).

Sinds dit weekend staat de horrorkomedie We Have a Ghost bovenaan de Netflix Top 10. Maar er is nog een film hoog de lijst binnengekomen, namelijk een nog redelijk recente film van de Britse regisseur Guy Ritchie.

De misdaadactiefilm The Gentlemen uit 2019 staat namelijk op de derde plaats. De film wordt omschreven als "gelikt" en "duister" en je ziet rollen van heel wat grote namen, met onder meer Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell en Hugh Grant.

Sterke ontvangst
De film staat op een prima 75 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "Het zal schrijver-regisseur Guy Ritchie misschien niet veel nieuwe bekeerlingen opleveren, maar voor degenen die al afgestemd zijn op de onbezonnen golflengte van de filmmaker, houdt The Gentlemen stand," aldus de critics consensus.

FilmTotaal-recensent Symen Boersma gaf de film een nette 3,5 ster en omschreef de film als "authentiek werk van een authentieke filmmaker".

Nu te zien op Netflix
Wil je The Gentlemen (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

NieuwsFilm

meest populair