Posters, Chinese release en Final Trailer aankondiging voor 'The Super Mario Bros. Movie'

Posters, Chinese release en Final Trailer aankondiging voor 'The Super Mario Bros. Movie'

Er blijven genoeg updates voor de uiterst geanticipeerde animatiefilm door de brievenbus vallen.

Tot op heden gaat het The Super Mario Bros. Movie van Nintendo, Illumination Entertainment en Universal Pictures fantastisch goed af. De marketing blijft dan ook slim en gestaagd verlopen om de fans enthousiast te houden.

Er wordt een grote anticipatie opgebouwd voor de aankomende animatiefilm van regisseurs Aaron Horvath (Teen Titans Go! To the Movies) en Michael Jelenic. Iedere week lijkt er namelijk wel een update te verschijnen, en nu is het een goed moment om er enkele op een rijtje te zetten.

Chinese release
Bronnen van Deadline melden dat The Super Mario Bros. Movie een voortijdige release zal krijgen in China. De film zal op 5 april de Chinese bioscoopzalen bereiken, maar twéé dagen eerder dan in de Verenigde Staten.

De release van de animatiefilm valt samen met het Ching Ming Festival wat op die dag zal plaatsvinden. Om die reden is ondertussen de marketing voor de film in China dan ook al van start gegaan. Het is een van de weinige Hollywood films die momenteel een plekje op deze kalender gegund is.

Nieuwe beelden
Vorige week werd door Nintendo een aankondiging gedaan via de socialmediakanalen voor de release van een nieuwe Nintendo Direct. Aankomende 9 maart zal Nintendo tijdens deze Nintendo Direct via YouTube een laatste trailer vrijgeven voor de film.

Via de link in de onderstaande Tweet kan je de Nintendo Direct volgen.

Nieuwe posters
In de afgelopen weken zijn tussen deze Nintendo Directs ook meerdere nieuwe (en opnieuw kleurrijke) posters voor de film online verschenen. Met de posters krijgen de fans toch een beetje een beeld van de omvang van de anderhalf uur durende animatiefilm.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

In de film horen we de stemmen van onder andere Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Charlie Day, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson en Sebastian Maniscalco.

Ondanks de voortijdige releasedatum in China hoeft het Nederlandse publiek maar één dagje extra geduldig af te wachten. The Super Mario Bros. Movie verschijnt namelijk op 6 april in onze bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair