Brendan Fraser ging 'bijna dood' tijdens de opnames van 'The Mummy'

Brendan Fraser ging 'bijna dood' tijdens de opnames van 'The Mummy'

De acteur ging tot het uiterste voor zijn rol!

Brendan Fraser is onlangs genomineerd voor zijn rol in de emotionele The Whale, maar hij heeft natuurlijk nog een aantal andere grote titels op zijn naam staan. Zoals The Mummy, waar de acteur toch nog wat nare ervaringen aan over wist te houden.

In 1999 speelde Fraser de rol van schatzoeker en avonturier Rick O'Connell. Hoewel de film al jaren uit is, komt de acteur nu nog met nieuwe ervaringen op de set van The Mummy.

Galg
In de Kelly Clarkson Show onthult Fraser namelijk dat hij bijna dood is gegaan tijdens de opnames van de populaire avonturenfilm. In de scène waarin zijn personage aan de galg wordt gehangen, ging de acteur zelf ook tot het uiterste.



Gestikt
In het interview vertelt Fraser dat hij enorm ver ging om het echt te laten lijken. Zo vertelt hij dat de regisseur graag wilde dat hij nog verder zou gaan om het zo goed mogelijk op beeld te krijgen. "Ik ging op mijn tenen staan, maar ik kon niet meer verder naar beneden, dus ik werd gestikt", vertelt Fraser.

"En toen zat mijn elleboog in mijn oog, lag de wereld plat en was iedereen heel erg stil", vervolgt hij. De stunt coördinator feliciteerde de acteur vervolgens: "Je bent nu onderdeel van de club! Hetzelfde gebeurde bij Mel Gibson in Braveheart!"

NieuwsFilm

meest populair