Acteur Jack Black is de nieuwe Superman!

Acteur Jack Black is de nieuwe Superman!

Van een gigantische Cavill naar de knettergekke Black.

Sinds James Gunn is aangesteld als de grote nieuwe baas van DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Nu lijkt het erop dat de nieuwe grote superheld is 'gevonden'. Jack Black ziet het namelijk wel zitten om Superman te spelen.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten hebt gehouden, weet je hoogstwaarschijnlijk wel dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman. Aangezien het wel gaat om een van de bekendste en geliefdste DC-superhelden, zal wel snel een opvolger gevonden moeten worden. Black doet nu alsof hij het is geworden.

Filmpje
De geliefde acteur deelt wel vaker hilarische filmpjes op sociale media en nu is het weer raak. Black doet alsof hij wordt gebeld door Gunn zelf. Vervolgens knalt hij de lucht in als Superman en laat hij een paar 'trucjes' zien. Bekijk het filmpje hieronder.



Niet alleen werd de clip binnen de kortste keren duizenden keren geliket, ook Gunn speelt het spelletje mee en kwam met de volgende reactie: "Ik dacht dat we hadden afgesproken dat we dit nieuws pas zouden delen op ComicCon..."

Andere projecten
Hoewel het hier natuurlijk om een grapje gaat, zit Black niet stil. De acteur heeft getekend voor de game verfilming van Bordelands maar zal ook te horen zijn in The Super Mario Bros. Movie als Bowser en in Kung Fu Panda 4 als Po.

NieuwsFilm

meest populair