Eerste poster voor 'Haunted Mansion' van Disney

Eerste poster voor 'Haunted Mansion' van Disney

De grote spookhuisfilm verschijnt deze zomer.

Van Disney verschijnen dit jaar enkele fantasierijke live action-films. Denk maar aan Peter Pan & Wendy op Disney+ en de bioscoopfilm The Little Mermaid. En in juli krijgen we ook de spookhuisfilm Haunted Mansion.

Vandaag zal de eerste trailer verschijnen voor deze film, maar eerst hebben we de teaserposter voor de film van regisseur Justin Simien, bekend van Dear White People en Bad Hair.

Eerste poster Haunted Mansion
In Haunted Mansion zie je rollen voor onder meer Rosario Dawson, Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Danny DeVito, Tiffany Haddish, LaKeith Stanfield, Chase Dillon, Jared Leto en Winona Ryder. En dat mag best een indrukwekkende cast genoemd worden.

Vreemd herenhuis
In de bovennatuurlijke horrorkomedie verhuizen een alleenstaande moeder genaamd Gabbie en haar 9-jarige zoon, die op zoek zijn naar een nieuw leven, naar een vreemd herenhuis in New Orleans. Daar ontdekken ze dat deze plek veel anders is dan ze hadden verwacht.

Wanhopig op zoek naar hulp, nemen ze contact op met een priester, die op zijn beurt de hulp inroept van een wetenschapper die een mislukte paranormale expert is geworden.

Augustus
Vanaf 9 augustus draait Haunted Mansion in de Nederlandse bioscopen. De trailer dus morgen.



NieuwsFilm

meest populair